Mislim da nije toliko.Citat:
stangla kaže:
Evo, ovde imate sve cene (pisano na ranijim stranama ove teme): Link ka cenovniku (izvor MUP RS): http://www.mup.gov.rs/cms/resursi.ns...de%20MUP-a.pdf
Pozdrav!
Printable View
Mislim da nije toliko.Citat:
stangla kaže:
Evo, ovde imate sve cene (pisano na ranijim stranama ove teme): Link ka cenovniku (izvor MUP RS): http://www.mup.gov.rs/cms/resursi.ns...de%20MUP-a.pdf
Pozdrav!
U čemu je razlika između nalepnice za spoljašnju upotrebu i nalepnice za unutrašnju? Da li je razlika u tome gde stoji na šoferšajbni?
Btw, danas su me gledali belo u agenciji kad sam pitao za četvrtastu...
na unutrasnjoj strani dole desno :s12:
Upravo sam bio u SUP-u i rešio četvrtastu tablu.
Morao sam da popunim i "Tehnički list" (koji sam pokupio u agenciji za osiguranje).
Ima dve strane i popunjavanje se uglavnom svodi na prepisivanje podataka iz nove saobraćajne.
Uplatio sam odgovarajuće uplatnice (ranije smo pričali o tome) ukupno 2000 dinara.
Uz to je trebalo fotokopirati i saobraćajnu dozvolu i ličnu kartu.
Uzeli su moj broj mobilnog telefona i rekli da će mi javiti kada četvrtasta tablica stigne.
Uzimanje četvrtastih tablica nije baš uobičajena procedura pošto nisam to mogao da obavim na šalteru (gledali su me kao da sam sa marsa pao :vidbudale:) već sam morao da idem do šefa (oni su me poslali-nisam koristio vezu), ali bitno je da je rešeno.
Sretno svima koji krenu u ovakvu avanturu, potrošićete samo par sati života ako budete imali sreće.
Javi se kad budes dobio,da znamo kolikose ceka. :s12:
Sto znaci bolje unaprd mesec dana pre registracije potegnuti veze.
Danas sam dobio tablice, i užasne su...štrči nazad, kriva je... :d018: :a122:
Tako da ću da se upustim u tu jurnjavu oko četvrtaste svakako, tj. biće pravac Ljermontova :vidbudale:
Kad sam pitao u ageniciji, rekli su mi da moram da idem lično, jer nemaju iskustva sa tim...
Zanima me kako da zakačim prednju na branik?
posto moraju da ti stoje na autu sedam godina preporucujem busenje pa srafovi jer se za izgubljenu placaju nove plus nesto sto mu dodje kao kazna za izgubljenu u slobodnom prevodu, josh ako uzmesh i zadnju cetvrtastu :new:
btw. juce pitam brata sto je nalepio drugu nalepnicu iznad ove stare na soferku tj. zasto onu staru nije skinuo i on mi rece da mora da se ima pet nalepnica u nizu a da se za skidanje stare mora dobiti posebna dozvola od mupa :a0103: e sad, zamislite nas auto sa pet ovakvih nalepnica jedna iznad druge :fijufiju: zna li neko nesto o ovome?
Mislim da ne treba ostaviti pet komada,ali raspitam se sutra pa javim...
Ma, daaaaaj! :maul: Imam u desnom uglu dve nalepnice bolnice da bih mogao da ulazim u krug, još sa ovom jednom nalepnicom ne vidim ništa desno, i baš nema mesta za 5 nalepnica...mislim, neće biti ni za 3 :kul:Citat:
Sonne kaže: