:a0181: :a0181: :a0181: Hvala... :a025:
a ne znam sta da radim kad obaram sedista...Aj smislicu valjda vec nesto pa javljam da prodiskutujemo...
Printable View
:a0181: :a0181: :a0181: Hvala... :a025:
a ne znam sta da radim kad obaram sedista...Aj smislicu valjda vec nesto pa javljam da prodiskutujemo...
ZA kablove imam resenje . Spojis ih sa cincevima svaki zvucnik a za obaranje ti je najbolje da stavis cepove na koje ce ti senaslanjati polics na sediste kada oboris jer ako te cepove nemas onda ce ti se na sediste naslanjati zvucnici. A te cepove mozes da napravis u obliku kocke nebitno kojeg oblika samo da su dublji makar milimetar od zvucnika. a kada to preklopis onda ces morati malo da pomeris sediste napred da bi mogao komplet da preklopis napred ili napravi policu da se skida a to moze da se lako odradi sa sharkama koje se rasklapaju, to sam video u Pancevu na buvljaku i to cu ja kod sebe da ugradim jer mi je desna sarka pukla od stalnog izvlacenja sedista. Naravno ako nisi vislji od 175 neces da imas ni problema da privuces sediste
Nazalost tu sam negde oko 186-7 pa koristim skroz izvuceno sediste :vidbudale: e te sarke su resenje pravo, kako izgledaju, jednostavnije mi je da skidam policu nego da sabijam zvucnike i da se tamo sabijam ja pod volan (pa ne vozim Yuga zaboga), a cinceve cu svakako, pouzdaniji su od zabica... E sad znaci samo te sarke... E jos jedna stvar, kad sam na izletu, otvorim gepek, oborim policu a sediste ostavim i eto koncerta :a049: :s35:
http://planetsmilies.net/music-smiley-1306.gif
Kao Dodge. :smile:
Aj da ne idem u :a0266: al da kazem coveku nisam ja bas mali, znaju oni koji su me videli :a084:Citat:
MIRKO 5 kaže:
Dobro de nemose ljutiš oma ja to od milošte :a010: Elem kupih danas Pioneere TS-G1709 I sutra pristupam ugradnji.Kod mene je polica metalna tako da će biti malo sexa ali.Biće slika a i uskoro prilike da čujete.Inače teh podaci su max. music power 170W,nominal W ,impedance ? 4 OHMS,sensitivity 90dB,Frequency response 35-20000Hz pa ti vidi :too:
Dobro zvuci na papiru al ako stignem da i ja ugradim pa da probamo :too: Vise verujem domacim elektronicarima, jer ocigledno ne znaju sta je reklama... :fijufiju:
Vidi bre našta me teraš u pola noći :maul:
Nema govora valjaju ima da ubijaju nazad na tabli a ako ti je tabla metalna samo mozes lepo da je iskruzis sa ubodnom pilom i da na njoj imas pravu testericu (bosh) , samo tako ces da dobijes ono sto hoces a sve drugo ce da te namuci i da ti iskasapi policu. Ovo je moje misljenje iz mog iskustva ali mozda neko bude mogao to da iskruzi i sa rucnom pilicom ali ja to ne bih pokusavao
Dobro ako Bog da videcemo :whistling: