Al' bas koljaža na 7 milja... :a024: Pa i malo vise... :a014:
Printable View
Al' bas koljaža na 7 milja... :a024: Pa i malo vise... :a014:
Ma ne kaki, a koliko onda ima obrtaja kad drugom gazis 110... a bilo nas je takvih ovde :)
He, he, dobro pitanje. Kad drugom ideš 110 onda znači da si se zalago i da više nije okruglo pa i nema obrtaja. :naughty:Citat:
Italijan kaže:
Ajde 2 km vezanih očiju, ali drugom 110 - ajte molim vas. :c070:
5...6... Maksimalno (i to opet onako odokativno)... Kojih 7... Daaaajteee... Pa ljudi nas citaju... Nemojte da misle da smo komedijasi... I nije fora drugom 110 - spika je usaltati u prvu na cca 70... :vidbudale:
decki da malo vidite tehnicki podatke i upotrebite matematiku u 2 na 1000 ide 14.1km/h pa molim racunajte
Da... Cista matematika... :a014: Znaci - Katrin motor se vrti na 7000okr/min... Dobro i jos malo vise, taman da prede 7... I to standardni motor. :a025:
Znaci... :a014: Laganom matematikom kad bi se malo modificirala glava, kad bi se stavilo neko beskontaktno paljenje (a la Twingo ili slicno) jer su platine ubiti ogranicavajuci faktor cijele price, tromost mehanizma i samo preskakanje iskre... Pa kad bi se jos stavio neki bolji karb... Pa onda olaksavanje zamasnjaka, klipnjaca, radilice... Remenica i osovine uljne pumpe... :a025: Dobije se makinica koja ide na 8000okr/min... Pa i preko 8... :a025:
To samo znaci da nam, povrh ovih sekundaraca koji ciljaju na nase sasije da rade zamjenu za svoje Priti Dijane ''evo, moj Dijana - 500km laaadno... Do Niš... Pokupim deca i familija i idemo...'' jos ce nam i egzistenciju nasih simpaticnih ljuljavih šporeta ugroziti i raznorazni lovci na makine za prerade i engin swapove za razne Fiće, Peglice, Smartove i ostala JuTjub popularna powered by Hayabusa vozila.
7000 okr/min je i za Hondu izazov... M3 se ''jedva'' vrti na 7000 (uz deklariranu potrosnju ulja od 1,2 lit/1000km)... Katrin motor, iako svemoguc - ne ide toliko i - basta... Ako ima najvecu snagu na 4000okr/min (cca) moment na 2500okr/min (cca) to znaci da kad se jadnicak dere da se vrti na 5000 i to oce da iskoci iz šasije i otrci u kakav, u Bosni bi rekli šanac, da krepa... Da otrese nogicama... Druga 100 i ostale spike su, ajmo opet po Bosni :lazy: :a0181: , za katile (ufff izrazaaaa :a0181: ) i kasapine bez sluha... Evo me prvog :too: :too: i kad tjeras tako Katru skuzis da si sam u autu jer su suvozac i putnici vec odavno izasli iz auta riskirajuci radije možebitne ozljede iskakanja iz auta u punoj brzini, nego da ostanu u autu dok ona teta-kompjuter govori - core meltdown in 30...29...28... :osmeh:
Ufff... :dry: A sam sam sebi obecao da necu nasjedati na ove ''provokacije'' :a050: :a050:
Iako... :a014: :a014: U cijeloj ovoj prici me je zapravo najvise razocarao Sonne... :laugh: :a050: Ocekivao sam neki Sofronijev :a0181: :a0181: komentar, a ne ovaj klip iz Tko to tamo peva... na kraju krajeva - Čak Noris zna TKO to tamo peva... :a050:
Nećemo cepidlačiti, ali 7800 obrtaja ako su Slavčetovi parametri tačni. Toliko brzo ni Frik ne može govoriti. :a084:
Ajde da kažemo da je moguće da standardna Katra ide drugom 110 km/h.
Mene zanima (dakle nije prozivka ili sprdanje) zašto ste vi koji ste to pokušali to radili? Pokušavam da zamislim da dragu mi mašinu tako silujem. Šta - žena se porađa ili je neko teško povređen, a jedino je Katra na raspolaganju od prevoznih sredstava u bespuću i ne rade joj treća i četvrta? Opklada - šef Renoa debelo narakijan je obećao da će ako to izvedeš napraviti još 10 novih Katri za opkladu i potpisao krvlju...? Stvarno me zanima.
Pa sad... Zasto... :c062: :dry: Nije tema za to (mada bas i nema previse tema ''katrom 110km/h u drugoj'' :laugh: )
Da li uistinu ide 110 u drugoj - ne znam, ne bi stavljao ruku u vatru... da ide ''oko 100'' to znam... Zasto i kada... Pa u nekoj ekstremnijoj ganjazi kad znas da ''treba'' jos drzati gasa i boris se za onaj nanometar ubrzanja dok ''drzis bukvicu'' nekome u (ajde stereotipa radi :a050: ) u Golfu ili cak BMW-u... I znas da ako ga usaltas u trecu da ce ti at izgubiti sapu... A taman blaga nizbrdica i zavoj... Znas da ce on kociti - pa da napravis prednost... Kao kad u spustu ili veleslalomu na onim prijelomnicama forsiraju samo zato jer tamo svi koce...
Bas sam sa Puckom imao duel kilometar-dva dionice kroz Gorski kotar sa novim BMW-om M3... Da se razumijemo - tip me je pojeo jer ima doslovce DESET puta snazniji auto (34 KS naspram 340 KS) ali kad vidis kad se tip ''uzvrpolji'' kad ga tako ''preskoci'' neki ljuljavi sporet... :lazy: :lazy: :lazy: