Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
Citat:
katraš kaže:
Citat:
cokanj kaže:
Nemogu da verujem da imas tako podle misli :a024: Da, Bog da bili svaki dan zajedno :a049:
CD. :mahanje:
Kol'ko ja znam sebe, kad dođemo sa mojom boljom 3/4 sa mora, dolazim i na Beogradsko more na par dana. E, tad se spremi :too:
Vodićemo vas i u Čortan-city. E sad i ti pogodi šta je to. Nagrada je da mi kažeš koji je dvorac na onoj fotki? Meni žešće liči na "Staro Zdanje" u Aranđelovcu ali moslim da nije to... :a014: :a014:
Citat:
katraš kaže:
Jel' ima to veze sa nekim onoma koji imaju oči ukoso zbog riže? Oni: dođite u našu Kinesku trgovinu, sve original 'talijanska roba? A da ti sad kažem koji je ono dvorac...kako onda da dam nagradu? Ajde, znaš ti dobro što je to! Pa govorio si mi o tim zgradama... :too:
Moram još jednom pogledati, pa ako se setim šaljem na PP jer ne bi bilo fer prema drugima... :oki:
Ko prvi devojci, njemu devojka. :a049: Ko poslednji devojci njemu žena... :a080:
Citat:
BIBAZOKI kaže:
Ko prvi devojci, njemu devojka. :a049: Ko poslednji devojci njemu žena... :a080:
:a025: :a025: :a025: :a025: :a025:
Prelepi modeli,tog dana mora da je u pitanju bio neki vremeplov :too:
A kad dodju u dvorac odvedi ih kod vampirice,posebno presednika SVS,da im se slatko krvi napije... :zloca: