Ja sam moj novi platio 400 dinara oko 4 eur :s35: :s35: :s35:
Printable View
Ja sam moj novi platio 400 dinara oko 4 eur :s35: :s35: :s35:
A i ti znas ubiti co'eka u pojam... :a026: :osmeh:
E j... ga :a122: :a122: :a122:
Hmmm... Nema Frika već 4 dana, a u Gorskom kot(a)ru je napadalo oko metar snega :a014: Biće da je odveo Pucka na "vatreno" krštenje. :zloca:
metar i još 30 centimetara :osmeh: a izgleda da su mu se i prstići smrzli pa ne tipka :vidiga: ma znam ja da su i on i Pucko na sigurnom :uredu:
Frik je u Zagrebu... Pucko je u Rijeci... Frik je imao ''vatreno krstenje'' na faxu i Frik je dao :a049: :a080: sest ispita... Vise se nije moglo prijaviti u ovom roku! :whistling: I dok sam uzorno ''grijao stolicu'' nisam uopce isao ni na net, ni na mail, ni ista sto nema veze sa faxom. Tjedan dana nisam izasao iz kuce (uzeo godisnji) i doslovce se ubio od ucenja. :fijufiju: :fijufiju:
Pucko je bio pravi sreconosa, odnosno isao sam na kartu (ne Katru :vidiga:) a la Goran Ivanisevic na Wimbledonu - ''Ne mijenjej rutinu''. Isao sam uvijek Puckom, sa istog parkirnog mjesta, istim putem do faxa i na isto mjesto ga parkirao... Jest da je praznovjerno, ali ajde... :vidbudale: Uglavnom, jos dva ispita na drugom roku i ode III semestar. :a049:
Pucko je za nagradu dobio mirisni boric, :a034: a Frik putovanje kroz Gorski kotar koji lici na Narniu, ali DOSLOVCE!!! :a070: :a070:
U ponedjeljak se vracam u rutinu - tako da ocekujte postove. Ekipa... Paaaaa-paaa... :mahanje: :mahanje:
Ti si covjece lud za tim mirisnim boricima :a080: :too: :fijufiju: :fijufiju: :a034:
Nego svaka tebi cast, kad mozes tako uciti, ja malo malo pa svrati ovdje, za svaki slucaj :too:
nego :a014: jesi li nagradio pucka jednim finim kupanjem, :uredu:
ljude treba cesce kupat ljeti jerbo smrde :uredu: a auta cesce zimi da ne trunu :uredu:
lud za borićima,sjajnim i kromiranim predmetima,dao sve ispite... a što se nebi drogirao kao i druga djeca? šalu na stranu al naš Frikica je wunderkind :osmeh:
...i znam cemu sluzi vakuummetar :a010: :a010: Ma sta god Sonne rek'o :a010: :a010:Citat:
renault1979 kaže:
:a084: :a084: :a084: :vidbudale: :a080: :a080: :a080: