moj R 4 trosi 6-7 u gradu zavisno od guzve na otvopeno oko 5-6 zavisno od voznje a pravo je cudo jer ic netrosi kad ga ne vosom
Printable View
moj R 4 trosi 6-7 u gradu zavisno od guzve na otvopeno oko 5-6 zavisno od voznje a pravo je cudo jer ic netrosi kad ga ne vosom
U principu svi Tl-ovi trose vise od GTL-a.
Đir po Dalmaciji, ukupno 748 kilometara, 40 litara goriva znači 5,3lit/100km. Vožnja magistralom i običnim putevima, ništa od autoputa. Brzina: u odnosu na ograničenja. Carica TL Special, godište 1979, dosada prešla 46078 kilometara. :too: :a049:
@ Katraš
To je to :uredu:
Al' kada bi mu skinuo klitoris, ko zna koliko bi malo trošio??
:a080: :a080: :a080:
:zloca: :naughty: moj trosi malo! :osmeh:
Pa dobro znaš da ona bez klitorisa uopče ne pali :too:. I, daj mi bre prijatelju, pošalji tvoju Skype adresu, da te stavim na listu taoca :a036: I :a0181: za :a0266:Citat:
BIBAZOKI kaže:
Sipao punu bocu, vozio 250 otvorenog puta ( sa prolazima kroz neke gradove i sela ) i jos 150 stroge Beogradske guzve, i dodjem na pumpu i sipam malo manje od 27L sto mu dodje oko 6,8 ili 6,9 mix voznje...sto je super...bar za mene :)
A vozio sam sve vreme oko 80-90, negde i 100
Izvinjavam se iskreno na :a0266:, ali kad sam otvorio ovu stranu za čitanje, video sam flajer sa oglasom za trgovanje na elToro Forex-u sa bonusom od 1000€. Pošto se ceo život bavim sa tim fenomenalnim zaradama, mali savet:
NI U SNU NE OTVARAJTE TU PONUDUako želite mirno spavati i mirno živeti. A 'ko hoće žurku u glavi nonstop, neka izvoli. Ako več mislite bilo kuda sa parama, mogu vam reči kako i šta. Za forumaše, jasno, besplatno.
Još jednom - :a0181: za :a0266:
Ajde da malo podgrejemo temu. Imam pitanje prvenstveno za one koji imaju pristojnu potrošnju BENZINA na GTL-u što će reći otvoreni put oko 5.5 l/100 km o grad kako ko i gde, ali oko 7-8 l/100 km, za BGD i više.
Kolika mislite da bi bila očekivana potrošnja po ovoj zimoći (jutra oko 0 celzijusa, dan oko 10) režimom vožnje ujutru kreneš ('ladan motor), 3 km kroz grad do posla, gasi, a 8 sati kasnije isto, ali u suprotnom smeru?
Hvala svima koji se uzdrže od komentara "što ne ideš tramvajem?", "što ne prošetaš?" itd. Čisto hipotetički.
Moj troši kočiko mu sipam i zadovoljan sam...... :a055: