:a045: a ja mislio da ce ona skazaljka da vrti do 5000 obrta kao od sale.
Printable View
:a045: a ja mislio da ce ona skazaljka da vrti do 5000 obrta kao od sale.
hehe pa hoce al kao sto si ti rekao na leru i motor ce da vristi :siroma:
Pa zato malo i trosi :laugh: na 3000 odavno sam promenio brzinu na ravnom, 2400 najmanja potrosnja :osmeh:
Meni na 2000 obrtaja najlepse radi.Citat:
Whitesnake kaže:
druze na 3000ob treba da ide 93km/h u 4brzinu a u leru i preku 7000 ob
Ufff... 7000 RPM-a... Maaamaaa miaaaa... Tko uspije zavrtiti Katrin motor preko 6000 ja mu zavrtim pice... :a050: :a050: :a050:Citat:
slavce05 kaže:
Ono kad vristi auto kad ga koljes 150km/h nizbrdo (znaci kazaljka na satu odaaaaavno pokazuje ''rezervar''...) :osmeh: je kojih 5500... Odokativno... Mozda 6000... Moooozdaaaaa... A buka koja pritom proizlazi je buka cijepanja atoma i molekula od kojih se sastoji zrak zbog aerodinamike... U tom trenu da stisnes kvacilo - mislim da bi mu se lezajevi na radilici okrenuli oko sebe od soka... :a050: :a050:
Da 7000... S cim...? VANOS-om mozda... :osmeh: Triput Katru natjeraj nizbrdo preko 150km/h i vidi nasta lice platine poslije... Kao mjesavina Crittera i Ewoksa... :a050: :a050:
a zbog toga meni stradaju platine :laugh:
Pritisnuo kvacilo, still running :laugh: jos dok nisam znao. Ma trpi ovaj motor obrtaje koliko hoces, al da je sve tacno na njemu, tj paljenje i ventili. Ja sam moj mazio ili silovao, nisam znao izmedju, a onda Mirko veli, mnogo ga mazis zato i ume da te zeza, od tada gas i samo mlati, nit trosi ulje nit mu ista fali a obrnuo je jedno 30000km tim rezimom. :laugh:
Potpisujem.... :s35:Citat:
Whitesnake kaže:
Citat:
frik-ri kaže:
Jos uvek se smejem...a ovo sam procitao odavno :a025: