:fijufiju: :fijufiju:Citat:
IDIBREACAJE kaže:
Printable View
:fijufiju: :fijufiju:Citat:
IDIBREACAJE kaže:
@Šonne pripazi se ovih dana nemoj puno da izlaziš napolje MOGU DA TE UKRADU RUSI :a014:
Dragi Moj Hune, kad dođeš dobijaš od mene kromirane pravih dimenzija. :s35: A okrugle bi bile baš fantastične! Neznam, da li se sećaš onih carinskih tablica nekada...bile su okrugle :too: Na njima je pisalo Zoll, bele sa crnim okvirom. A tipografija slova kao kod švajcarskih tablica.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sonne_(song) :oki:Citat:
IDIBREACAJE kaže:
Upravo je bilo kod cika Mirka u emisiji SAT tablice mogu da se zasrafe za auto,ali samo tako da neometaju citljivost iste.
Ja cu ipak doci da mi ih zavaris, tako je originalnije :laugh:
Vazi se :a055:
Držim Te na reč......već čekam okvire. :osmeh:Citat:
katraš kaže:
Ne znam da li je neko gledao emisiju SAT u nedelju ili reprizu danas...
Odgovorili su na pitanje o četvrtastim tablicama, i svim nedaćama oko registarskih tablica i dokumenata, oko postavljanja tablica na vozilo. Emisiju možete pogledati na RTS-ovom sajtu ( rts.rs ), što toplo preporučujem.
E, sada...
Dobro, ali dobro se naoružajte živcima, jer ono što ćete čuti tamo, ni najgori bolesnik ne bi mogao da izmisli!!! :a122: :a122: :a122: Ali, tu su naši državni činovnici, koji svi zajedno mogu u Lazu Lazarević!
Dakle, ne znam da li je neko vadio četvrtastu tablicu, do sada, ali kako je lik iz odelenja koje je zaduženo za registraciju vozila koji je bio sagovornik g-dinu Mirku Alviroviću rekao, čovek prvo mora da izvadi i plati dugačke tablice (redovne), a zatim da podnese zahtev za izdavanje četvrtaste tablice, da plati, i da čeka da se ista izradi. Znači, ne može se odmah dobiti četvrtasta tablica, već se mora prvo izvaditi ova standardnih dimezija, pa potom opet u red :a122: :a122: :d018: :s25: :s25:, da se preda zahtev za četvrtastu tablicu.
Najbolje je da pogledate emisiju, ja sam odlepio i pišem iznerviran!!!! :a122: :a122: :a122:
Joooooj, motka, samo motka, majke mi!!!!!!! :a122: :a122: :a122: :a122: :d018: :d018: :d018: :s25: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :d018: :d018: :d018: :s12: :s12: :s12: :s12: :s12: :s12:
Pa to je dobra vest, znači da imamo jednu tablicu viška koju možemo nakačiti na prikolicu do 350kg bez ikakvog beda.
A to sa našom administracijom smo već navikli i to nije ništa novo...
A da, još i ovo: ako nekome treba, prodajemo kum i ja stiropor za april, isečen na dimenzije cenjene pozadine, imamo od 17gr pa do stirodura, tapacirane, ofarbane u vama omiljene boje, u formi leptirića, slonića, kučića i sl. Sve informacije na besplatni info telefon 080092...