Retrovizor je mrak!!! :too: :too: :too:
Carica samo gazi po autoputu,a?
Printable View
Retrovizor je mrak!!! :too: :too: :too:
Carica samo gazi po autoputu,a?
:s35: Odlicno,jedno poliranje za Caricu?
Vjerujte samo šapće,a poliranje nije potrebno jer Carica sjajti,a krom blješti. :a084:Citat:
doctor kaže:
E ovo da sapce - bome potpisujem. :too:Citat:
frma kaže:
Znaci Vlad ima novi retrić... :osmeh: Ali cekaj malo... :a014: :a014: Pa zar se Vlad moze vidjeti u ogledalu?? :whistling: Ili on to samo da vidi druge... :laugh: :a084:
zamisli horora: ideš iza stare Četvorke, i u njenom retrovizoru samo vidiš par vozačkih rukavica na volanu i Rejbanke ispod srednjevekovnog šešira.
Nema Vlad jedan retrić, nego DVA. Pa sad, Friče...Kada ono nemaš vremena za Žužemberk? A kuke od kroma i to? :a036:Citat:
frik-ri kaže:
Svaka čast Katraš!!! Kad sam video Caricu ostao sam bez reči....To je najlepši i najbolji R-4 koji sam video :a0181: :a0181: :a0181:
Hvala, al' Boga mi, nije. Kad Frik sredi svog Pucka, ima da bude samo krom. Od karoserije do sedišta. Svraka se ne javlja, mora da je pao u neki šok zbog retrovizora u kojemu se - vidi stvarno! - ne vidim. :too:
Kad sam pričao sa Caricom i odlućio ići u Beograd na okupljanje, sretan k'o dete, odlučih da idemo.
Al' Carica je imala nekih ginekoloških problema i raspit'o se ja, ko je dobar ginekolog. I kažu mi, da je samo jedan dobar. Dobro, rekoh, ajmo u ordinaciju. Ordinacija bila na Adi. I evo, dižu suknju moje Carice i gledaju je tamo...znate već kamo.
Počeli da je pregledavaju i menjaju joj vitalni deo...i oduzmu joj klitoris, jerbo gospodjice tako i tako glume orgazam. Dobro, rekoh, valjda ginekolog zna što treba da radi.
I kaže meni ginekolog, da Carica pošto je još gospodjica (nije bila kresnuta) ne treba klitoris, on to izvadi i neće da vrati. A vidim ja, zacrvenela se ona, gleda nju masa ljudi ispod suknje...jao...
A Carica, gospodjica, namrgudila se i neće da reaguje. Neče i točka. Na I.
Ondah ja, onako umiljato, zamolim jednak petnaest puta ginekologa, da vrati onu stvar, onaj mali bezvezni klitoris Carici, i kad me im'o pun muški polni organ te vrati klitoris na svoje mesto: Carica kresne od prve, zaljulja svojom seksi guzom, još da pita samo 'ko bi još???, i progovori.
I sa zadovoljstvom pređe 1124 kilometara, bez obzira na gorivo, bez problema. I samo prede.
OVOM PRILIKOM OD SRCA ZAHVALJUJEM SVIMA, KOJI SU ČEKALI NA IZHOD BORBE SA PALJENJEM I NISU ME OSTAVILI SAMOG U NE ZNAM GDE, A GINEKOLOGU SVAKA ČAST, JER SI JE STVARNO UZEO VREME, DA ODRADI KAKO TREBA.
Just for the record (ne opel), we never leave our members in trouble....