Ja brisao monitor i sada mi nema Sonne-tove bubice...
Jel' se i to racuna u brisanje.
Printable View
Ja brisao monitor i sada mi nema Sonne-tove bubice...
Jel' se i to racuna u brisanje.
Johne ne vucem paralelu... nego kazem ti na vise mjesta sam procito da se u obicne starije benzince sipa 15w40
ta gusca ulja idu u iste ako su im motori rashodani i istroseni, a i razlicita ulja se sipaju za razlicite vremenske uslove a ovo 15w40 pokriva nase prilike i neprilike sasvim ok.
al valjda grijesim :a0301:
Ajde da i ja to dozivim... ''Prepirke'' i ''prijetnje'' modova u ''MOJOJ'' temi... :a049: :a049: :a049:... Iiiihaaaa... Andreee, andreee iiibaaa... :a080: :a050: :a050: :a049:
Nema ljutnje, sve je cool... Svraka nece svrakati. :a024: :a024: A zasto? Pa zato jer je Pucko danas, evo nema niti zrno vremena, dobio novi majkemilator 45Ah za paljene. To je ono kad kupis novi akumulator jer je stari bio na izmaku snaga i kad palis Katru potepas joj, onako, ljudski... ''De MAJKE MU kresni... Nemoj sad... Kui'š...'' :vidbudale:
I da... Danas nakon faxa odemo cura i ja u Metro i kupimo i novi majkumulator 270 Kn, neki Dynamic. Sica od kojih 37-38 Eura (sad ce me Katras opet ''pitati za zdravlje'' odnosno kurs Kuna-Europska drahma :laugh:). Ja sam mislio da ima samo godinu dana garancije i reko sam sebi ''Ma neka kvikne i nakon godinu i po'... Dotle cu skupiti za Bosh (Schwaba, ali š'a ćeš... :dry:) onaj silver ili blu line... Kako se vec zove? Na kraju ima dve godine garancije i ako i krepucne za dve i dva dana - nece mi biti zao. :a010: :a010:
Sto se ulja tice KATRAS... ja bas danas curi govorim da cu pocetkom 3.mjeseca (marta) gledati da skoknem(o) do Zuzemberka i sad ti ''izletis'' sa ovakvom ''nemoralnom ponudom''... :a080: :a080:
I da... Kao sto rekoh... Poslije faxa, poslije Metroa cura i ja skoknuli do jedne birtije/krcme/ognjišća kakogod na praaavu klopu. Ja munuo đevrek i sopsku, ona pilece raznjice, svako po PIIIIP bambusa i po medicu plus nas gazda (moj stari poznanik) castio jednom turom i ja, VJEROVALI ILI NE... Cijelo vrijeme mislio na vas sa foruma. Sve kontam kako bi se dobro tu zarakijali, zapivovali, zabambusali i naravno zajeli do mile volje. Morat cemo organizirati neki izletic ili nesto da vas ve ugostim!!! :a055: :a055: :kolce:
Eto, ni na klopu ne mogu vise skoknuti, a da ne islim na vas ''gnjavatore''... :laugh: :laugh:
Sutra Puckom na posao pa na fax... Brrrrmmm... :a049: :a049: I da, uistinu NEMA DVIJE ISTE KATRE... Ako nista drugo - curak goriva po zadnjem desnom krilu (blatobranu) nije istog oblika... :a050:
PA JA TEK SAD SKONT'O DA IMAMO GARAZU!!! :vidbudale: :a049: :a049: Dobra caka... Pozdravljam to. :a025: :a025:
e moj Pucko pa dosta sam i ja ono "Garaza" pisao sa sve navodnicima... odraslo se :kolce:
nego da ti nama dodjesh na proletnje okupljanje a mi cemo stihijski do tebe kada dodje vreme za god odmore i za posete lepoticama iz Zagreba ili kad se krene u GB "peske" pa kao svratimo usput :fijufiju: na pivo :) a ti ohladi neko domace samo nemoj da bude Karlovacko za to je Frma specijalista :a0181: moze Ozujsko ili nesto slicno...
Friče, kao prvo, :a0181: što smo malo kakali po tvojoj temi, al' znaš ti nas kakvi smo :vidbudale: :kolce:. Za kurs ovaj put si zaćudo pravilno izračunao, točno je 37,89€ :a049:, al si me nasmijao sa europskom drahmom :osmeh:. Poziv za posetu i te kako važi, kao i obećano ulje :a034:! Samo ti dođi sa Puckom, nema frke za ništa! Al' ovde nećeš moći jesti đevrek, šopska se dobije, al' imamo mi svoje specialitete. Koje? Pa dođi i vidi :too:
:a026: :dry: :a026:
Zezucka me grijanje na Pucku... Prije nego je ''eksplodirao parni kotao'' imao je uzorno grijanje. Kilometar-dva i vec se osjetilo kako topljikovo puse. nakon malo dulje voznje - sauna. Kad smo se vracali iz Koprivnice bas je grijao kao lud. Vec sam spomenuo - bilo me je strah da nije neki vrag blokiran pa da po ljeti bude pakao.
sad je posve druga prica. Izgleda da je uslijed onog povisenja tlaka kad je puklo crijevo termostat dobio ''po njonji'' te sad malo otvara, malo ne. Tocnije... Izgleda da stalno ostaje otvoren i da tu i tamo ''proradi'' pa zatvori. :a014: :a014:
Konkretno... U praksi se desava slijedece. Cak ni nakon dulje voznje ne grije ''kako treba'' a crijeva ostaju hladna. A kad progrije, ponasa se normalno, odnosno, crijeva prije i poslije termostata imaju razlicitu temperaturu.
Jos mi samo treba da prokuha uslijed blokiranog termostata... :a026: :dry: Joj sto mrzim te Gremline oko sistema za hladenje... :d018: :maul:
Aaaaa... :a024: Ne, neeee... :a024: Ide Frikonja po novi termostat... :uredu: :uredu:
Isti slucaj kao i sa mojim R,promenio termostat...ali posle pucanja creva hehehe :s35:
Pa i meni je puklo crijevo. I to ono, cini mi se, isto kao i tebi - ono sto ide od pumpe prema malome kileru za grijanje u kabini. Tocno na koljenu.
E e bas to,ono je izgleda tu nekako najtanje,valjda zbog selni koje ga stezu :siroma:
A zna biti i zbog firme Trulex... Uslijed godina... :a050:
Original termostat renault kosta 270Kn odnosno cca 37 Juropa. Ima ih i po 120kn po okolnim prodavaonicama. Bas me interesira je li ovaj od Renola bas BAS original za Cetvorkomatica. :a014: