:a050: :a050: :a050:Citat:
Whitesnake kaže:
sawo, ae bre covece, davaj te slike...
jesi stavio kad otkljucas i zakljucas da svetle zmigavci? ? ?
Printable View
:a050: :a050: :a050:Citat:
Whitesnake kaže:
sawo, ae bre covece, davaj te slike...
jesi stavio kad otkljucas i zakljucas da svetle zmigavci? ? ?
Sutra montiram i da žmigaju žmigavci :naughty: sutra fotke mada nema šta da se vidi :a052:
Malopre povezani i migavci na alarm pa evo i video prezentacije (Marko je snimao zato je i tako očajno :whistling:)
Reno 4 alarm
:a055:
Marko je i povezivao, tek ce da bude ocajno :zloca: :a010: :a010:
p.s. Sanjacu ovaj zvuk...
Koliko vidim,centralna brava i alarm funkcionišu besprekorno,bravo momci,sve čestitke!Koliko je koštala ugradnja alarma i centralne brave i koji alarm i centralna su u pitanju? :a014:
@serz Naravno da kabel nije estetski kad taj deo projekta jos nije zavrsen.Naime poceli smo da pravimo fluks kapacitor http://www.thegreenhead.com/imgs/bac...-replica-3.jpg i taj kabel je jedna od glavnih komponenti :naughty:
@igorsneki Alarm i centralna prava su kako da kazem umetnost kineskog inzenjerstva poznate firme Hiang-Dziang ( 中国古代书画鑑定组).Malo sale nikad nije na odmet :smile:
Alarm sa centralnom i dva motora za otkljucavanje sam kupio na buvljaku Bubanj potok za 30 eurodrahmi,instalacija je kostala par piva, malo manastirke nekoliko nikotinskih stapica winston blu i jedno mesec dana slobodnog vremena, posto smo jelte radili za vreme ispitnog posta tj roka, takoreci svake nedelje po mozda 2-3 sata.Ostalo je jos da se ubaci kluc u daljinski takozvani skakavac pa da bude ko na ovim novim fensi smensi makkinama :a055:
Pozdrav :lazy:
Pimp stajl :kuler:
Svaka cast, svidja mi se :smile:
odlično :a025:
Bravo za nase inzinjere, :a0181: ovo ce da bidne ko zmaj kad izadje iz garaze. Svaka vam cast meni se ovo dopada,pogotovo za zimu je efikasno kad zalede brave. :a084:
Mnogo opremljena čvrka!
Centralna brava, sporCka sjedišta, navigacija, MP3, woofer, alu felge...
I "Norc v avto" (valjda se tako piše). :a080:
:too: