Evo ih :smile:
http://img523.imageshack.us/img523/3...77smallem7.jpg
Printable View
Evo ih :smile:
http://img523.imageshack.us/img523/3...77smallem7.jpg
:a0181: :a0181: :a0181: Auuu svaka cast...daj ajde testiraj, testiraj :a080:
Vozio sam ih 15-ak kilometara po vlaznom asfaltu, ceka se pogorsanje vremena pa da isprobamo sve :smile:
izgledaju opasno nema sta! Videcemo kakvi ce rezultati biti... bas zbog toga sam ja i bio za to da napravimo jedno zimsko okupljanje pa da konacno razresimo dilemu sta je best bay.
kumho su izuzetne gume ako ih nadjem sigurno ih kupujem na prolece!Citat:
John Doe kaže:
Evo nekakav mali review guma koje sam kupio. Gume se jako dobro ponasaju kada je velika kolicina vode na kolniku, dakle prakticno se usjecaju kroz nju do podloge. Kada je suho a temperature u skladu sa ovim godisnjim dobom nemam zamjerku, drze fenomenalno. Kada je vlazno isto imaju dobro drzanje s tim da kada su temperature malo nize a asfalt vlazan, dakle kad vec pocne da ledi treba biti oprezniji. Po snijegu su se pokazale kao jako dobre.
Ako ako je maksimalna ocjena 10 ja bi dao 8 :smile:
znači uloženo i dobiveno se isplatilo,ja tražim po radnjama one gume za oldtimere što su sa strane bijele al nema nitko :s25:
Ja sam vinterom takodje veoma zadovoljan posebno me zacudilo ponasanje na ledu auto koci kao blesav za sneg nikakav problem.. o kisi i da ne govorimo do sada mi ni jednom nije proklizao u kocenju a moze se reci da vozim malko agresivnije. Jedino me je zacudilo kada na slaviji nisam mogao da skrenem iz kralja milana u makenzijevu sa 120 km/h :a080: za malo da se okitim onom jelkom :vidbudale: od sada vise necu tako :a024:
ja sam pre sest meseci kupio tigrove ,sigura 145-80/13,,tad sam platio 1900 dinara komad,,solidna guma,po kisi se pokazala odlicno,nema zanosenja u kolotrazima sa vodom,,videcemo kakva je po snegu,pretrpele su i dosta udaraca od rupetina na putevima za sada drze..Ona guma od Johna je savrsena ,sare su kao kod traktora...
Mislim da se jako isplatilo :smile: Ja zadovoljan.Citat:
renault1979 kaže:
Nedavno sam kupila četiri zimske gume Trayal T-200 145/80R-13 T-75, i za sada sam zadovoljna vožnjom sa tim gumama (gume su meke a vožnja udobna). Ali za letnju sezonu bih da kupim letnje gume, ali pre toga felne za R-4. Zato molim sve koji znaju gde i po kojoj ceni mogu da se kupe dobre felne da to napišu ili mi jave mejlom (lavmilan@hotmail.com).
Inače diskusija o gumama je poučna, naročito nama koji nemamo mnogo iskustva sa gumama.