Vratili se sa pregovora/razgovora, poslati mailovi, cekamo zvanicne odgovore, no bice dobro, samo drzite fige :smile: :a034:
Printable View
Vratili se sa pregovora/razgovora, poslati mailovi, cekamo zvanicne odgovore, no bice dobro, samo drzite fige :smile: :a034:
:too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too:
:a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :oki: :oki: :oki: :oki: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025:
Ajde ne bih da stajem na muku oko para za put u Tenej, a pretpostavljam da je onaj spisak u drugoj temi pre za Sloveniju nego za Tenej. Ali ipak podsetiću još jednom na ponudu Renoa da članovima naše ekspedicije u Tenej pokriju troškove ulaza i cene noćenja u kampu. Ovo važi, što se mene tiče, za sve sa foruma osim ako uprava kluba ne stavi veto pa mogu samo oni koji su platili članarinu :a050:
Šalu na stranu, ko prvi bude izvesno znao da ide i s kim, kad stiže u kamp i koliko ostaje neka napravi novu temu "Prijava za fraj ufur u Teneju" ili tako nešto ili u ovoj temi, svejedno. Samo navedite Nik onoga ko ide i broj članova posade, a POTREBNE PODATKE MI POŠALJITE NA PP.
Potrebni podaci su:
Ime vozača
Broj putnika i imena
Datum dolaska i odlaska
Broj noćenja u kampu
I da - rok je malo produžen i to do 29.06.2011
Pa vidim da si več napravio fraj ufur i ostalo, a koliko znam, zna se ko sa kim ide (ako ide)napisano je več na topicu o tome, samo ne kontam zašto još PP? Jel' ti to privatno sređuješ za forumaše? :a0181:
Za podalpijsku ekipu nema potrebe da se oko ulaza brine bilo tko - nama je sve već službeno odobreno za ulaz, tako da sa veseljem prepuštamo taj dobrotvorni čin sa tvoje strane svima koji idu iz ostalih krajeva naše bivše.
OKUPAVANJE SLO http://www.radiokrka.com/07/Regijska...8/Default.aspx
Bravo , bravo , bravo !!! :too: :too: :too:Citat:
north789 kaže:
Molio bih clanove koji su bili u Slo-Fran da postave slikeu galeriju.....HVALA :a055: