Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
Zaista mi je krivo sto necu upoznati frika u Bg-a,ali hvala Bogu srescemo se vec...
Zbog ovakvih fotki i druzenja ma sta volim,obozavam ovaj auto,sve nas je na neki nacin spojio!
Evo ja i Nebes smo popili po kafu i eto vec nas nadjes pod cetvorkom kako je rastavljamo do srafa,drkanje i zajebancija,teget vec dobio auspuh,a beli rastavljen skroz!
Ko zna koja sila nas spaja,ali sto se tice mene ja cu se potruditi da svakog lika sa foruma upoznam i popricam dovoljno da vise ni kap pica s'njim ne mogu popiti!
Nadam se tj. sam siguran da ce sledeci skup u Beogradu biti najjaci do sad,jer pored nasih predivnih auta bice tu i jos kvalitetnih ljudi!
Ziveli :a055:
Aj da malo ja... :osmeh:
Najjaca fora mi je bila kad sam vidio Katrasa... :a070: Dodem do table Zuzemberk i nazovem ga. Kazem gdje sam i sve sto ide, a on kaze samo pravo do dvorca i glavnog trga, cekamo te ja i Carica i zaboravih/mu/ime/zao/mi/je a taj/koga/sam/zaboravio je u biti paž naseg Katrasa (naravno, kad imaju srerdnjovjekovne dane...)
I kontam ja... Idem do trga, prepoznat cu Caricu ziher... Ako ne ''uberem'' Katrasa stat cu do Carice i glumiti da skidam branik ili ratkapu :osmeh: i ziher ce doci i sam Katras...
A kad ono... Dolazim na trg, ''snimim'' Caricu i prema njoj kad neka spodoba srednjovjekovna mase u nekom mantilu ko Vlad Tepeš :a070: I skuzim ja Katrasa! Nakon soka uslijedilo je cudenje i smijanje obleki, a onda propisno rukovanje, pa jos malo ''škicanja'' modrnog izričaja i onda propisni zagrljaj uz neobavezni tapš-tapš po leđima! :osmeh: :a025:
Kao sto rekoh... Slovenija je lijepa, znao sam to od prije, pogotovo meni koji planinarim, ali Zuzemberk je bas smjesten ''na pravom mjestu''. Mogu samo zamisliti kako je bilo kad je roknulo prvo skoro pola metra, pa onda jos pola metra snijega. :a080: :a080:
Prvom prilikom idem ja opet - ako nista drugo, a ono bar zbog lagane i opustajuce voznje kroz uistinu slikovit krajolik.
Katras... Hvala na suvenirima i ulju... :a0181: I trokutu... A i znas/vec/cemu... Mi svrake volimo bljestece stvarcice... Blink-blink... :osmeh:
He he koji ste masoni na onoj slici.Odlični ste :too:
Jako mi je drago da ste se upoznali i proveli lepo vreme.To je bila i poenta osnivanja kluba.
Mnogo se lepo osećam kad vidim ovakve slike i da se nešto lepo dešava na ovom surovom svetu.Jako mi je žao što Frikonja ne može da dođe u BG al bože zdravlja upoznaćemo se uživo ove godine.
E da Frik položih jutros termodinamiku :smile:
Katraš viđamo se uskoro u Bg-u :mahanje:
@ Katraš, Frik & svi ostali
Da li ima neko u ovoj družini da nije malkicko opaljen? Pitanje je sad...
:oki: :oki: :oki:
Citat:
BIBAZOKI kaže:
@ Katraš, Frik & svi ostali
Da li ima neko u ovoj družini da nije malkicko opaljen? Pitanje je sad...
:oki: :oki: :oki:
Ima, :a049:
A bre Frik, kako ti nije žao da ne budes ovde sa nama 10-og, a ti ako ne možeš da dođeš ovako - ti onda dodji onako, kako ynaš i umeš, samo nemoj peške, malo ćeš da se umoriš. Bey sve šale, stvarno toliko pričamo i ti daješ sve od sebe i sad da nas iyneveriš, a i sebe, nemoj, nego dodji bilo kako, biće puno puno dobrog sveta ovde, veruj mi, aj pa se vidimo. :mahanje: :a034:
Citat:
katraš kaže:
Kol'ko sam ja u svoje provedene godine na ovoj planeti skužio(kako bi rek'o moj Tomica iz Zagreba), smisao života je u druženju, pa nek' košta kol'ko košta. I, da, ovo naše društvo može porasti u višu sferu. Al' pustimo to, to je za one nirvaniste :a055: A Beograd - da znaš, k'o dete sam pre prvi izlet na more :too:
E zbog ovoga sam na ovom forumu i zbog ovog se živi. :too:
Bravisimo za Katraša i Frika,kao da sam i ja bio tamo(a iskreno se i nadam) :a080: