Sergej pa mi još čekamo odgovore nekih sponzora :a045: , moramo znati imamo li dovoljno para za gorivo. :uredu:
Printable View
Sergej pa mi još čekamo odgovore nekih sponzora :a045: , moramo znati imamo li dovoljno para za gorivo. :uredu:
Nije bilo, nismo otisli jer je to ipak bilo u subotu... Lose stojimo sa pripremama mi studenti, al zato polazemo ispite :osmeh: Jednostavno niko nije boljan dati novac, a mi ga nemamo 300-350e samo od Katrasa do Thenaya i nazad za 3 dana...
[flash=200,200]http://youtu.be/XNf3hu_qHas[/flash]
evo ovo možete da šaljete sponzorima
Auuu, niste valjda ovo ozbiljno slali Guarani? :a0103: Ako jeste - nie ni ćudo što ne daju pare, kuku i lele. :fijufiju:
Što se tiče goriva, razmišljao sam da skoknem do Tripolija (preko Skype-a) da popričam sa dedinim starim prijateljem, da ga pitam da li bih bio fin da nam pošalje jednu cisternu goriva, a za uzvrat ću mu natočiti istu tu cisternu česmovačom. :a025:
Pa.....može :a050:
Da li je moguce da u ovoj drzavi nema NIKOGA voljnog dan nam bar odgovori u vezi svega sto smo ih pitali....... :a045:
jbg momci ne radi se to ovako. sve radite kao da ste neko tajno udruzenje :dry: sve kao saljemo, pitamo, vucemo a niko se nije setio da objavi to sta se i kome salje. Koliko nas ovde ima? da li ste pomislili da neko mozda zna direktora neke firme i da bi mogao da utice na donosenje povoljne odluke po nas? mozda neko vec ima iskustva u trazenju sponzorstava pisanju, projekata i pregovorima sa slicnim stvarima? Jbg al mislim da ste ispustili odlicnu priliku. :a055:Citat:
Pasha kaže:
Da je neko hteo da odradi (sredi) neko sponzorstvo jednostavno bih pustio pp maltretatorima i kraj. Ako svakome pojedinačno moramo da kažemo šta i kako, onda se čini da više nismo klub, već kao da svako za sebe ide. Uostalom pročitaj par strana unazad i valjda ćeš shvatiti. :s12: :a058:
E ne mogu da izdržim... na laktu ću da se pocepam i kažem, ako ne napišem i ja neku za dnevnik. :s25:
Sonne ima pravo. Dakle, cenim svačiji TRUD, ali ovde nismo u izviđačima nego ima cilj. Bez namere da vređam, ali konkretno klip koji je IDIBREACAJE stavio je u mnogim aspektima loš i kontraproduktivan. Od stavljanja reklama konkurentskih firmi u "udicu" za Guaranu, preko skoro 40 % praznog hoda na kraju do različitih kilometraža koje se navodno prelaze. :fijufiju:
Takođe znamo da mnogi iz kluba jure sponzore i ajd' u sto maraka da su neki potencijalni sponzori dobili više od jednog zahteva. Ja jesam za taktiku "100 pčela otera međeda", ali to mora biti koordinisano, a ne sporadično.
Nisam hteo da se petljam (osim u nekim tako bockanjima), ali zašto, ZAŠTO niste organizovali doček Gumballa odnosno onog čuda od Četvorke? Slika zastave kluba sa tim ludim Francuzima ili oni u majici kluba bila bi bolja reklama i "udica" za sponzore od ne znam kakvog klipa ili prezentacije u "Moćnoj Točki" što bi rekao Frik. A videli smo (ako ste pogledali sliku sa nasumičnom Četvorkom niških tablica na zvaničnom sajtu 4L3000) da je njima ljudima to bilo jako zanimljivo. Pitanje da li su na putu i sreli koju Četvorku do tada.
Eto, rekoh.
Ajd sada ja da usaglasim par "sitnica".
1. Kada smo tek ugovarali nije bilo pojma da ćemo dogurati ovako daleko, a i lakše je sve bilo na početku, jer se u međuvremenu dosta toga izdešavalo.
2. 99% firmi koje sam zvao uopšte ne interesuje koliko je to daleko, već o čemu se radi, kakav je plan i program.
3. Iz nekog čudnog razloga naftne kompanije se bave sponzorisanjem samo trka, ali ne i manifestacija kakva je ova.
4. S druge strane firme koje se bave prodavanjem pića nude "gorivo" ali za vozača i putnike, tj. nude svoje proizvode.
JOŠ SE NISAM PREDAO, IGRAĆU DO KRAJA. :s12: :s12: :s12: :s12: :s12: :a122: :a122: :a122: :d018: :d018:
Sale znas da se ja i ti stalno prepucavamo na skupovima i svasta kazemo jedan drugom,ali za sve sto si uradio skidam kapu!
Skidam kapu i ostalima,znace oni koji su!
Ja sam se iskreno ponadao u dedin kredit na osnovu penzije,nije odobren,al Boze moj ide zivot,nije nam potrebna France da se lepo i kvalitetno druzimo i pomazemo!
A postovi tipa kad bi baba bila mlada,ili ideje u 5 do 12, mislim da nije ni vreme ni mesto za to,plus sto vredjaju ljude koji su se istinski potrudili psihicki,fizicki i materjalno da bi samo kontaktirali sponzore!
Ljudi iskreno hvala na trudu!
zasto li sam i pomislio da na kraju nece ispasti da vredjam nekoga :fijufiju:
sonne je off. sto se tice ove teme :lazy:
Fala Bogu da si konačno off sa ove teme. I da je još onaj bivši gnjavator OFF, e, onda bi se nešto moglo napraviti.
Govorite gluposti o sponzorima, a niste ni za kafu dali, same kritike a ni jedna pohvala trudu osobama iz vaše zemlje koji se trude iz petnih žila. Ako vi šalabajzeri to neznate, ja znam, jer sam u kontaktu sa Revozom dnevno i oni mi kažu, kako se neki u Srbiji trude, a neki VIDIVIDI :a070: :a070: malko pomalko miniraju taj put. U Srbiji.
Ono oko besplatnog... :a036: samo se vi nadajte. Gde vam je ta garancija i tko je daje? Serž? :a036:
Hm, baš se pitam, ko bi to mog'o biti, da nekako koći? Ne'ko ko neće i nemože il' neko koji je ljubomoran na sve ostale? Hm, pa pitajte se međusobno, ja se ne petljam u vašu politiku.
Tol'ko da se zna: Revoz organizuje susret, ko dođe, dođe, ŽMBK Opčina organizuje susret, ko dođe, dođe, TD Suha krajina organizuje susret, ko dođe dođe. A svi vi ostali: =blavascestabela - šta je to sa vama? Samo negativa? Počelo je, kol'ko sam čuo u Kišteleku. Nije tamo bilo sve kako treba... :s25: ejejej. Glupanderi.
I, da - ako ne dođete - pa šta. Nema vas i to je to. Mi ćemo da budemo. Garant :too:
Ja GARANT dolazim u SLO :a049: , Katraš doooooobroooo da ohladiš džudžubanu :uredu: , nemoj da bude vruća inače :maul: :a058:
KW Krew je makar napravio film i potrudio se, ne znamo svi menadzment, ulazemo vreme i pokusavamo. Najostrije osudjujem, da ne kazem, ljut sam, na pljuvanje filma. Oni koji znaju marketing mogli su napisati u ovoj temi par teza sta i kako, ako vec treba sve da bude transparentno.
Za veze po firmama sam odavno rekao da su neophodne i da ako iko ima ikakav kontakt ucini to (naravno pri tom da zeli da pomogne nama svima a ne samo da se kurci).
Zelim u Francusku vise nego ista, ali ako mi priroda dala jednu duzinu ne mogu imati drugu.
U Slovenuju cu otici jer opet mislim da ce prava ekipa nekako stici do tamo, i jer je Charlie organizovao program sarzajniji od kampovanja u Francuskoj.
Toliko, nastavite da se pljujete i da pametujete na papiru. Jebe mi se, covek je pozvao, u prilici sam i odoh!
Nema vise svrhe da istovremeno za 25 ljudi trazim delove, drzim spisak u sobi, zovem tonu minuta, vozam se na vazduh da ih pokupim ne bi li ovaj klub imao smisla i svoju drugu stranu sem pijancenja, no izvolite konstruktivniji, ovo mi je odvratno!
Samo tebi, Snejče, i još nekim ljudima za koje znam da se trude bih iz poštovanja odgovorio na ovakvu neadresovanu kritiku jer nisi pomenuo imena. I to bi bilo korektno - imenovanje onih ili onoga što se kritikuje.Citat:
Whitesnake kaže:
Ako si na mene mislio pod "pljuvanjem filma" ja nisam pljuvao nego rekao šta mislim da ne valja. To stoji šta god mi mislili o tome. Nisam prestručan oko marketinga, ali toliko što sam rekao znam. Kako sam mogao da dam sugestije ako nisam znao da to nešto postoji? Ja sam se tako godinama trudio oko jedne male plave, ali uzalud (postavljen penal). Nije lepo da pričamo o tome kad KW-Crew nije tu, ali doći će pa će reći svoje. Nije mi namera da uvredim.
Ako si u kontaktu sa Savudinom onda znaš da li sam mu i kako pomogao oko ovih stvari. To nije bitno za ovu priču.
U firmama nemam kontakte pa se tu ne nalazim kao ni u nastavku Snejkovog posta.
Haug!
Mislim da ova tema može slobodno da se zaključa, jednostavno ovde se pokazala ona izreka "Na muci se poznaju junaci". Posle 50 strana dogovaranja i komentarisanja nisam očekivao ovakav kraj. Nadam se da će se situacija u budućnosti bar malo promeniti.
Ja cu se ovaj put ujesti za jezik,treba da se lepo zavede red ovde,svi su rekli po malo od svega i ja mislim da je dosta! Drugari ako smo Sava,Marko i jos neki ljudi i ja na kraju zasluzili ovo,svaka cast svima.
Ispod ovog teksta je jedna slicica,mislim da znate ko je ovaj nasmejani cikica,ko ne zna,neka se malo raspita......
http://i111.photobucket.com/albums/n...NpAdvHover.jpg
......ako se nastavi polemika ovde postacu ovaj cikica :uredu:
Hvala :whistling:
Pa red je i da ja kažem koju: Posada Blu Mošna ne ide ni u Francusku ni u Sloveniju!
@film i apropo istoga: postavljena je probna varijanta (greškom, a razlog je moj prespori internet i kad sam ga već digao mrzilo me da čekam još par dana da dignem i drugi i da izbrišem ovaj, a u međuvremenu mi je riknuo i komp), a ne finalna i zato je audio klip neodrezan na pravom mestu!
@ Snejk, Paša, Doktor, Kum, Savo, Sale end ostali prijavljeni: Sorry mi je do jaja što neću biti deo te ekipe koja će da ide u Sloveniju kod Katraša...
@ Katraš: matori sorry, jednostavno ne mogu da postignem... Videćemo se na kavici nezavisno od ovoga, skoknuću ja do tebe kad se sve ovo završi!
Prekasno sam saznao i ovo: sponzorstva da se srede uopšte nisu problem ali imaju dva uslova: da te netko uvede i da je nagrada od 10 do 20% (ipak je ovo Srbija)...
Baš mi je žao sto vas neću videti! :a045: Pozdrav za Irinu, Branku i tebe naravno! Falićete nam!Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Pasha i ja ćemo učiniti sve (i činimo već) da dođemo bar u Sloveniju. Put u Francusku realno nije moguć. jbg...
Kume ako idem ja IDEŠ I TI..... :maul: :maul: :maul:
TU NEMA MESTA RAZGOVORU JER SAM JA TAKO ODLUČIO I TAČKA..... :s12: :s12: :s12: :s12: :s12:
Ma jednom se živi ........ :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
KV CREW ili ide komplet ili neide uopste!
Pa sad ti vidi Sasa sta ces,da sedimo kuci ili via Zuzuuuu!!!
Ajd sad? :naughty:
Citat:
IDIBREACAJE kaže:
:too: :too: :too: :too: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a049: :a049: :a049: :a049: :a049: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce:Citat:
doctor kaže:
Uopste ne dovodim u pitanje tvoj trud, a znam vrlo dobro koliko ga je i sta bi bilo da nisi u tim situacijama zapeo. Ali i dalje smatram da onakva kritika filma, ne samo od tebe, uopste nije uredu. Da umem napravio bih verziju 2 pa objasnio sta i kako, ovako ne umem, a neko se potrudio i to lici na nesto.Citat:
Serž kaže:
Inace NebMes ima da ides, pa necu sam valjda preko grane da valjam kasetofone?
Nebeski mrave, nemoj sad da serješ, ima da se nacrtaš u ŽMBK-u 11.07. i 12.07. ispred Revoza. Pusti ti sad neke http://www.jeboavatars.com/images/av...Monkey%205.jpg i lepo prestani sa budalaštinama.
Reklamni film je bio mišljen sasvim okej, a oni koji lupaju gluposti - daj, bogami, recite koliko ste sami ikad u životu zaradili sa reklamnim spotovima, kad ste takvi znalci? Pojest ću ćetku za cipele sa maslinovim uljem, kad budem video neku reklamu od vrsnih kritičara bilo gde. Ajde, baš me zanima :a014:
Samo da pitam, jel se ovo odnosi na 2 jedinke koje diskutuje iznad ili onako? :whistling:Citat:
katraš kaže:
I jesam se naljutio i onda je doctor okacio ovo i kako onda... :c062:
http://i1184.photobucket.com/albums/...019_resize.jpg
To mi je bio i cilj,nedam da se siri negativizam hocu pozitivu!
Ko siri negativu i dvosmislenost ban 7 dana,pa nek u kafani rasprave sta imaju!
Ova slika neka bude STIMULACIJA svim clanovima,da pobedimo tu bolest koja se siri!
A ako neko ne zna kako,doctor ima lek za to! :naughty:
Zna se dobro ko ovde siri negativnost....Citat:
doctor kaže:
Ja bi 'teo da pitam to za kafanu... jel to all inclusive ili samo smeštaj? :a014: :a055: :naughty: :a084:Citat:
doctor kaže:
:a0266: :a0181: :a0266: :a0181: :a0266: :a0181: morao sam :a0181:
Evo, sad sam zbunjen u nulu i ispadam :fijufiju: ali nikako nisam hteo:
nikoga ni pipkati, ni dirati, ni taknuti, ni žaliti, ni omalažavati, ni vređati, ni moliti, ni prositi, ni davati, ni uzimati, ni obećavati, ni garantirati, ni posvojiti i ne dati da sisaju mleko :maul:
Hteo sam samo, da se vrati onaj forum, koji znam. Sa zezanjem, šalama, rasprdoćima, zvanja u ime kao blento i slično bez zamerke. A vidi ovo?????
Sve se uozbiljilo, napravilo apfelštrudlu sa jabukama i 'oće dojć da se međusobno po=bemo?
Ozbiljno: neko minira i neko pravi nešto što ostali neznaju.
Dao sam reč, svoju, al' sad ću da je pojedem, jer mi je ovo već došlo preko glave. Za=bavati ostali svet, koji se trudi oko svakog šarafa i dihtunga, a neki novi...ma dajte.
Dosta, bre.
Bilo pričano, nekad u tada dobra i strogo Četvorkina vremena, kad se konstruirala poseta skoro svih članova bilo gde u bivšoj našoj, i došli ste u Slavoniju i u podalpiju i primili vas kako dolikuje. Mislim.
A to novo čudo od foruma, zvao bi se : BULJČ.
Autor zna,(a nikako se ne javlja na ništa. Udario srbskoslavonski inat. Žao mi je, al' taj se lik ne javlja, zamerio mi k'o Arabija Izraelu - ali tamo barem znadu zašto a ja...???)
BULJČ znači Balkansko Udruženje Ljubitelja Četvorki
E, sad me zanima, koliko vas ima da se to napravi, koliko vas ima cojones da napravi server, koliko vas ima da ste na pola zatvoreni ( ko u Haagu =belacesta) forum i koliko vas uopšte zna šta to radi?????
Jer, izvin'te familijo, sa ovakvim mišljenjem, koji se sve više širi (i neka se, svaka čast!!!) a mi sa starim našim forumon, odosmo mi u penis?
Leto jel'. Odmor jel'. Nema interesa jel'.
=bo ja sebe: kada priroda miruje?
Leti? ili
ZIMI!!!!!
E pa sad ja se radujem ako svi razmisljaju ka Carli + 7 imena,minera je bilo bice ih i uvek ako je on uspeo da nas posvadja svaka mu cast! Ja mislim da smo mi jaci od njega :c062: :c062: :c062:
drzite fige, u ozbiljnim smo pregovorima ;)
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees,nema sta kao pojedinci mozemo samo da kukamo timski rad je bitan :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
:a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :a025: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce:
:a080: :a080: :a080: :too: :too: :kolce: :kolce: :kolce: :a034:
ovde mora da dođe jedan..........
[move]T R A K T O R........... :vidbudale:[/move]
Sa srećom. I Savudine, ako treba, žrtvuje se za klub koliko treba kod KOMADA. :naughty:
:too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: :too: