Ni vise ni manje nego Sev Marchal, bravo :a025:
Printable View
Ni vise ni manje nego Sev Marchal, bravo :a025:
:a025: :smile: :osmeh:
CD :mahanje:
Eto i ja da se upišem danas postavljene mačkice malopre :naughty:
http://img695.imageshack.us/img695/9860/image142v.jpg
Slika očaj ovijeh dana ljepše tj po danu :smile:
Posle razmatranja ove slike i saveta još članova ovog cenjenog kluba na virtuelnoj sednici odlučeno je da se mačkice pomere još malo ka sredini :mahanje:
Posto nisam bio na sjednici,mozda mi se ideja ne uvazi :smile:,ja bi ih pomjerio unutra samo 2-3cm al isto toliko i nanize.
Kad su u liniji sa glavnim farovima nekako mi djeluju obicno.Ko auto sa duplim svjetlima.
:mahanje:
Ps:maglenke su ti cudo.
Fino brate :smile:
Uvaziti prijelog da se pomaknu prema sredini i to je to :smile:
Ceka se odgovor MilosaBelog... Sad kad majstor stavi sest farova, tek tako... Trenda radi!! :laugh: :a025:
Neka se Veliko Vijece Debelih, ne nuzno i mudrih :whistling: :osmeh: staraca ne naljuti na opasku, ali... Definitivno zeru prema sredini... I ja bi ih zeru ispod razine... tek tako da dobije ''opakiji'' i ''zlocestiji'' izraz ''lica''. Ovako mi pomalo djeluje kao student kojega je profa pitao BAS to JEDNO JEDINO pitanje u moooooru drugih pitanja koje, eto, bas nije naucio... :a0103: ???
Salu na stranu... Ova moja opaska znaci da ce biti nakon pomicanja prema sredini 99,985% straaaaava!!! A onih 0,015% bi ja dobio spustanjem... Ali to je samo moje stajaliste - koje nije apsolutno i nepobitno!!!
Ali da su šmek i da su class i da su avangard... :a0181: Bome jesu... :a052:
Ma stavi di oćeš, ali nađi neki bolji foto aparat i slikaj kad je upaljeno (i farovi i maglenke). :too:
100 ljudi 100 cudi
Opet ja bi ih pomerio mao na dole :uredu: a ne prema sredini :a0103: :a0103: :a0103:
:too: konkurencija ne spava :a084: malo ka sredini kao sto ti rekoh :a034: