sone, probao sam vec sa cekicem i sekacem i nece. potrosio sam sve ideje, alate i snagu oko tog hebenog srafa :a122: verovatno cu da dobijem upalu bubrega koliko sam bio u kanalu...
sad idem da spavam a sutra cu uzmem najveci cekic...
Printable View
sone, probao sam vec sa cekicem i sekacem i nece. potrosio sam sve ideje, alate i snagu oko tog hebenog srafa :a122: verovatno cu da dobijem upalu bubrega koliko sam bio u kanalu...
sad idem da spavam a sutra cu uzmem najveci cekic...
Ako imaš nekog u blizini sa CO2 aparatom da samo pecne taj šraf bilo bi dobro, posle se odvija (trebalo bi) "normalno".... :a014:
kad ga vec pecka onda se navari matica pa ko covek uzmes kljuc i odvijesh :uredu:Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
njegovo velicanstvo- sraf...
i arsenal koji nije uspeo da ga privoli na saradnju
instrumenti za nalivanje ulja u menjac, prva ugradnja :osmeh:
i na kraju krajeva, kraj veceri...
sutra ostaje jos da se zamene krajevi spona i optika i to bi bilo to :kolce:
bar se nadam...
bila je i probna voznja, auto ide kao metak :a025: sada imam jos jednu nedoumicu, prilikom otpustanja kvacila pre nego sto uhvati cuje se neko zuljanje ili vise kao sustanje :a014: ne znam sta bi to moglo biti, nema nikakvog krljanja niti lupanja tokom voznje, auto lepo ubrzava, u toku voznje se nista ne cuje, samo prilikom otpustanja kvacila i to je to.
jedan drugar mi rece da je isti problem imao sa omegom, ali da je vremenom prestalo i nije bilo posledica.
zna li neko sta bi to moglo da bude i kog majstora da potrazim?
znam da sam dosadio sa svojim problemima i nedoumicama, ali ovo mi je prvi put da pravim auto pa bih hteo da sve to bude ok...
Jesi ti menjao lamelu?
Potisni lezaj ili po majstorski druk lager ?
Baš tako!