Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
Dat' ću ja tebi matorog :a122:
A da tek vidiš kakvi su sinoooooooovi od mene izašli :a080: pomoću bolje 3/4 naravno.
A ona sitna, metarikusur, al' duuuuuuuuuuša od čoveka, pardon, žene :a049:
Jedan imade metariosamdesetidevet dužine kad se otegne sa sto kila a drugi kad se isto tako ispegla sa stoidevedesetosam sa osamdesetakkila :a080:
A oboje voze Alfe :s25: :s25: :s25: :s25: :s25:
A po duši su na moju bolju 3/4. Znači - normalni, ne k'o tata :a036:
^^^
:a050: :a050: :a050: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a080: :a080: :a080:
stvarno ne znam kako si razumeo onaj moj prethodni post :a0181: :a0181: al kad sam rekao da se jos "koprcas" :vidiga: :vidiga: :vidiga:
sigurno nisam mislio na ovo sto si ti opisivao :a084: :a084: :a084:
(koprcati se - kao riba na suvom )
:too: :too: :too: :too:
Dobro, majku mu ima tema za ovo:
Citat:
katraš kaže:
Kol'ko me još pamet služi, video sam danas, da mi je poslat skeniran itinerar za put, a pošto ja imadem svoj, javite se Attili da vam ga šalje.
Lepo skenirano, sve se da čitati. Hvala :a0181: Attila.
A ti Friče: stavi onai benzinikvs u rezervoarvs i pvtvivs do Katrasvus da se provosasvs snegvinvs.
Za one koji nezndau: srari Rimljani nisu poznavali slova "u" te "j". To mi izmislili, puno kasnije...
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
@Attila
Skeniraj rutu, pa ako mozes postavi negde na neki site i daj link, treba to jos dobro da se isplanira :a014: :a025: :a025: :a025:
Svaka cast katras, jesi mator, al jos se koprcas i izlaze iz tebe dobre ideje :smile:
Vozio sam prema francuskoj 120 na sat, na na na na... :s35: :s35: :s35:
SRCE NA CESTI - FILM
Citat:
katraš kaže:
Dat' ću ja tebi matorog :a122:
A da tek vidiš kakvi su sinoooooooovi od mene izašli :a080: pomoću bolje 3/4 naravno.
A ona sitna, metarikusur, al' duuuuuuuuuuša od čoveka, pardon, žene :a049:
Jedan imade metariosamdesetidevet dužine kad se otegne sa sto kila a drugi kad se isto tako ispegla sa stoidevedesetosam sa osamdesetakkila :a080:
A oboje voze Alfe :s25: :s25: :s25: :s25: :s25:
A po duši su na moju bolju 3/4. Znači - normalni, ne k'o tata :a036:
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
^^^
:a050: :a050: :a050: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a084: :a080: :a080: :a080:
stvarno ne znam kako si razumeo onaj moj prethodni post :a0181: :a0181: al kad sam rekao da se jos "koprcas" :vidiga: :vidiga: :vidiga:
sigurno nisam mislio na ovo sto si ti opisivao :a084: :a084: :a084:
(koprcati se - kao riba na suvom )
:too: :too: :too: :too:
Mada je i tamo off, ali ajde. Jesmo drugari, ali ajde malo se kontrolišite. Prebacio sam ove vaše bisere mudrosti u:
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg69397
...pa ako vam je stalo opletite tamo dalje.
A da ste mi dužni po pivo zbog duševnog bola i prekovremenog rada - dužni ste.
Ne odgovarajte ovde daću vas Snejku kad padne ispit.
Slobo :a0181: :a0181: :a0181:
A jel' ste videli na 49.stranici juli 2-3 parada u mađarskoj na Hungaroringu :naughty:
To je od mene cca. 10 km :new:
Svaka cast za ovo :smile:
Svaka cast! Konacno su uradili, a april Beograd, nema nista, sram ih bilo :maul:
:a080:
For the third year running, the 4L International meeting will enable fans from across Europe, and
even further afield, to gather in Thenay, Loir-et-Cher, France, on July 15-17, 2011. Since its
creation by 4L Magazine, this event has benefited from the backing of Renault's Histoire &
Collection department, and the 50th anniversary festivities will naturally add a special flavour to this
year's rally which is expected to attract several thousand enthusiasts. A prize draw will be
organised to give participants a chance to win the Renault 4 that Jean Ragnotti will drive on the
2011 historic Rallye Monte-Carlo.
Johne, sad il nikad! :a034:
Ne vraćaj te se nazad bez ove četvorke :a080:
I jaoooj al su oni ''zapržili čorbu'',pa od ovoga može da se rikne :a036: