-
Re: Frikomobil
Pa sto nisi bolan poodvajo crijeva kad si mjenjo antifriz pa sa crijevom iz sahta za zaljevanje baste malo procistio sistem. Iz mog je isto masa jada izasla vani koda antifriz nije mjenjan od 88me...
Ma evo ja se kladim stavljam 10 maraka da nije glava otsla.
:a055:
-
@Frik... bolan pricaj...sta te spopalo sta je majstor na kraju reko? Jel moras ravnati glavu :s25: ili je manji problem :a070: Hehe nije valjda da jos nista nisi sredio... jest, jest znam ja kakvi su ti majstori oko ovih praznika... pijani, veseli, i nikad raspolozeniji za reci "dodji "sutra"" :a055:
@Vrac i Katras... ahahaha koja ste vi koma od naroda :a050: :a050: :a050: a ja mislio mi bosanci svadljiv narod :a050: Niste jos ukapirali da se pogranicna pitanja rjesavaju uz pivo bre bolan ba :a055:
Hehe sala mala...nemoj ko da mi zamjeri :maul:
-
:a0266: :a0266: :a0266: Zimske gume sam ja sredio nema frke,samo malo opustenije niko nije ni glup ni pametan :mahanje: :mahanje: :mahanje:
Pasha :too:
-
Hejla hej!!! :mahanje: :mahanje: :mahanje:
Evo... Hev no fir - frik iz hir!!! :a010: :laugh: :a010:
Stig'o i ja opet na forum. Bio skoro mjesec dana na godisnjem u kuci svojoj :lazy: :lazy: :kuler: Milina... Ića i pića kol'ko o'š... Pao snijeg pola metra - centralno radi ko urica... Samo nemam internet :smile: Tako da se nisam mogao javljati. A i to mi je bio izgovor da sjednem i zagrijem stolicu - jer evo mi ispiti dolaze. :dry: :dry:
Sto se tice Pucka... Evo tek sam danas, GOTOVO MJESEC DANA NAKON STO MI JE FRMA POSLAO :s25: :s25: uspio otici po ruckicu za svjetla i kvakice za zadnje prozore. Ovih dana idem sa Puckom kod doktora da vidimo je li probijena brtva glave ili ne. Pa sta bude - bude.
Idem se sad lijepo oprati ki čoek jer sam upravo sisao sa planine... :a080: :a080: Cujemo se... I treba prvo ''procesljati'' forum. Koliko vidim - pisalo se bome. Tako i treba!!! :a034: :a034:
-
i?? kakvu terapiju reče doktor? jel boli glava?
-
Pozdrav :kolce:.Može li jedna zamjena?Primjetio sam na tvom Pucku da imaš kromirane metlice.Želiš li se zamjeniti za crne?Ja ti nudim nove crne metlice.Dali pristaješ na zamjenu?
-
auuu,teško izvedivo,naš Frikica ti je k'o svraka,njega privlače svjetlucavi i kromirani dijelovi :a084:
-
-
Frik ti je k'o svraka, skuplja li skuplja...
-
Odg: Frikomobil
mrmot more.... :) samo navlaci i tegli... :) kad ono nov R4 :D