Vid vid Savudina što se ponovio :kuler: Lepo se to uklopilo, a al' ako ćeš da furaš german stajl moraće da padne neka jarka spoljašnja boja auta :osmeh:
Printable View
Vid vid Savudina što se ponovio :kuler: Lepo se to uklopilo, a al' ako ćeš da furaš german stajl moraće da padne neka jarka spoljašnja boja auta :osmeh:
Baš što je neko rekao na mom predstavljanju: nema me par dana i šta se sve tu dešava :a070:
Svi su počeli da sređivaju svoja R4, svaka čast :a025:
A ja još uvek na sređivanju mojih fotki :c062:
Inače haos ti je verda :a080: , sviđa mi se, nema šta :a034:
Nego, reci mi gde si nabavio na instrument tabli onaj digitalni sat is ispod njega šteker za 12V ?
Slike su :a034:, vidim da jako voliš svoju R4....
Čekam nove fotke...
@La kvatrel videcemo polako :naughty:
@atilla
Drago mi je da ti se svidjaju fotke bice jos boljih u neko skorije vreme.
Što se tiče sata on je fabrički tu ,a utičnicu za upaljač sam ja ugradio (uglavnom je koristim za punjenje telefona i navigaciju ).A da taj šteker kod nas u METRO-u je koštao 250 dinara i jos 20 minuta da se ugradi :mahanje:
Fensi sedista,sportski...Svaka cast...A mogu li sesti tu ljudi vecih gabarita?
Mogu laganica nego imam problem sa tim suvozacevim zato sto sam ga mnogo priblizio vozacevom pa kad sedne neko malo veci onda se malo guramo ,ostalo je jos dosta mesta do vrata,tako da bi to trebalo ovih dana da sredim :mahanje:
Znaci samo curu vozis napred sada jel?
Dabome :naughty:
Samo da se malo pohvalim :naughty:
Kupio sam malopre ovo
http://img59.imageshack.us/img59/945...989251x640.jpg
Sev Marchal :too:
:too: :too: svaka cast :smile:
Voolim zute maglenke :a049:,tako da ako banete na neke javite na pp!Bravo Sawo! :a025: