da-od petka
Printable View
da-od petka
E neko mora da ponese malu lopticu da igramo picigen. :a080:
I šta sa mesom, nosimo odavde ili kupujemo tamo?
sutra jurim lopticu za [glow=red,2,300]PICIGIN[/glow],ne verujem da jos neko to voli a nije s mora!!!! :a049: :a049: :a049: :a0181: :a0181:imao sam je original lopticu zapicigin,i dam je drugaru da nosi za cg. :a122: :d018: :s25:
nabavicu je pa makar ceo kineski morao obici.valjda ce jos neko da igra?super je igra.jos da ima loze(13.juli)....
a za meso,mozda je najbolje da se za subotu ponese,a za nedelju kupi tamo.
Mi u Novom Sadu to zovemo picigEn. :a010:
Slažem se za meso, s tim da treba uzeti u obzir da je nedelja i da smo u selu. ???
Na primorju(CG i CRO) se zove picigin,a u Cro ima i nezvanicno svetsko prvenstvo.mislim u Zadru il Splitu.najjaca igra.al cemo tesko naci pravu lopticu. :a026:
Šta je PICIGEN? Sorry za :a0266:, ali stvarno me zanima.
'ebiga. :a024: Ja ni ne znam shta vam je to. ja znam za badmington i tako a za taj picogen...nikad chuo.
Ajd' pa videchu... :mahanje:
Da! Za meso kako hochete. Sada je malkicko popustila vruchina a mi i nismo planirali roshtilj i za drugi dan. Biche preterano barem shto se nas tiche a i obichno ostane pa che da se glocka pomalo i uveche a i sutradan, videchete. Znachi da bi moglo i da se ponese od kuche. :uredu:
Evo šta je za mene picigen:
Uđete vas 5-6 u vodu do iznad kolena, a ispod dupeta i imate jednu malu lopticu (kao recimo loptica za tenis) kojom se dodajete, tačnije odbijate lopticu od sebe i fora je da ne padne u vodu. Da bi izbegli da padne u vodu, često je potrebno baciti se. Zato ne valja ako je voda mlogo plitka da se ne povrediš, a ne valja ni ako je duboka jer ne možeš dovoljno da se baciš. :osmeh:
A što se tiče mesa, priča završena. Prvi dan roštilj, sutra ujutro vas vodim na burek, a posle sendviči ili ostaci od roštilja. :oki:
90% se slazem za opis picigina. :osmeh:
ali,moze igrati od 2 do mnogo ljudi.dubina je do kolena.a povrede,ko i svaki drugi sport.ja sam imao oziljke po stomaku bilo malo krvi,al zato je tu i loza,naravno,za unutrasnju upotrebu. :osmeh: izvinte za :a0266: :smile:
Е људови ја се озбиљно спремио за БЦ :too: Једва склопих ово чудо,али смо успешно утренирали :a0181:
http://img130.imageshack.us/img130/9999/acmedm0.th.jpg
http://img161.imageshack.us/img161/9541/bravoyl8.th.jpg