Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
:a049: :a049: :a049: sad bi svi bili pametni, a kad smo počinjali sa Francuskom pričom sve je bilo kao: neide :a080:
E, sad kad sam se oslobodio svih spona što se tiče ljudskih normalnih razumevanja i kad sam više manje sklempao oko imanja i oko nove kućice u cveću, trava oko nje :a080: mogu reći samo jedno:
baš mi drago što ste se zauzeli za put, al' vam negine ovo od mene, jerbo je moj plan sasvim besplatan :a036:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=5inPz2FNby8&playnext=1&list=PL6A2DE084520B 7815&index=17[/flash]
Ja samo vprašanje je tudi koliko bo stala vinjeta v podalpju ko se tisti Gandalfovi zmenijo za ceno za leto 2011
(slo)
SRB:
Da samo pitanje je i koliko će da košta vinjeta u Podalpju (čitaj Sloveniji) kad se oni Gandalfovi dogovore kolika će biti cena za 2011
P.S. Vinjete su nedeljne, mesečne i godišnje. Ova zadnja košta koliko pola mog "RENDŽERA"
Citat:
vectorstriker kaže:
Ja samo vprašanje je tudi koliko bo stala vinjeta v podalpju ko se tisti Gandalfovi zmenijo za ceno za leto 2011
(slo)
SRB:
Da samo pitanje je i koliko će da košta vinjeta u Podalpju (čitaj Sloveniji) kad se oni Gandalfovi dogovore kolika će biti cena za 2011
P.S. Vinjete su nedeljne, mesečne i godišnje. Ova zadnja košta koliko pola mog "RENDŽERA"
Vectorstriker, ne bo podražitev, saj vinjet tudi kmalu ne bo. Da pa tvoja Katrca stane samo 190 evrov?????? :a014:
SRB:
Vectorstrikeru, neče da bude poskupljenja vinjeta jerbo i njih skoro neče više da bude. Al' da tvoja Četvorka košta samo 190 evrodrahmi????? :a014:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=L-aN_0EB9i8&feature=related[/flash]
samo neznam čiji je onaj beli :a014: Pašin :a014: Snejkov :a014:
Citat:
katraš kaže:
Vectorstriker, ne bo podražitev, saj vinjet tudi kmalu ne bo. Da pa tvoja Katrca stane samo 190 evrov?????? :a014:
SRB:
Vectorstrikeru, neče da bude poskupljenja vinjeta jerbo i njih skoro neče više da bude. Al' da tvoja Četvorka košta samo 190 evrodrahmi????? :a014:
:too: :too: :too: :too: :too:
Ne nije ali nije bio ni mnogo skuplji.
PoŠto ne želim da idemo :a0266:
A I DA JE BIO "ZASTOJN" I DALJE BI GA TER4O DO FR4ANCUSKE I DALJE AKO TR4EBA
ZA 3 MESECA NAGR4UVA0 SAM 13500 KM :wacko:
:a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
IZVINJAVAM SE MODERATORIMA ZA :a0266:
Dobio preko pošte itinerar puta za Francusku (by Katraš) :osmeh:
Idem da ga skeniram, još ne znam koliki će biti fajl, ali ima 139 stranica + 2 predstranice.
Ako ga završim, javljam se :mahanje:
:osmeh: tooo, nabavi pivo i samo lagano list po list :c062:
Citat:
Whitesnake kaže:
:osmeh: tooo, nabavi pivo i samo lagano list po list :c062:
Snejče... Piva se pije ''kap-po-kap'' ili ako cemo prakticno ''gutljaj-po-gutljaj''. Jest da neki rokaju ''kriglu od po' litre - po - kriglu od po' litre'' prije nego sto BMW M3 stigne od 0-100km/h, ali to su ipak ekstremi sa foruma :a0181: :a0181:
Ovo tvoje ''list-po-list'' me nekako sve podsjeca na taktove Boba Marleya...
Baaaaaafaaaaloooo :music: sooooolđeeeeeerrrrr.... cak-ac cak-ac cak-ac dreeeeed lok raaastaaa :music:
Sta Pariz, gdje Pariz...? Pa ne moze to da bude tako daleko? :vidbudale: Cekam itinerar da vidim doklen mrem da stignem za svih ovih silnih 50-ak Euroniksa kolko sam uspia ušičariti na ''majkemi''. Nečem da jedem, nečem ni da pijem - samo benzinikus u Katrikus pa doklen iđe. A na zadnjoj sajbi veeeelikiiim slovima ima da pise:
''Pariz or burst!!!'' :vidbudale:
Kol'ko me još pamet služi, video sam danas, da mi je poslat skeniran itinerar za put, a pošto ja imadem svoj, javite se Attili da vam ga šalje.
Lepo skenirano, sve se da čitati. Hvala :a0181: Attila.
A ti Friče: stavi onai benzinikvs u rezervoarvs i pvtvivs do Katrasvus da se provosasvs snegvinvs.
Za one koji nezndau: srari Rimljani nisu poznavali slova "u" te "j". To mi izmislili, puno kasnije...
@Attila
Skeniraj rutu, pa ako mozes postavi negde na neki site i daj link, treba to jos dobro da se isplanira :a014: :a025: :a025: :a025:
Svaka cast katras, jesi mator, al jos se koprcas i izlaze iz tebe dobre ideje :smile:
Vozio sam prema francuskoj 120 na sat, na na na na... :s35: :s35: :s35:
SRCE NA CESTI - FILM