... :a0103:
... :a0181:
... :a045:
... :laugh:
... :a084:
Printable View
... :a0103:
... :a0181:
... :a045:
... :laugh:
... :a084:
Rekao je Ivan Krstitelj...
''A kako bi se tek tamo u Srbiji pilo...'' :a080: :a080: :a050:
@Frik-ri
Imaš dobru venu za pisanje, mislim da si promašio radno mesto :uredu:
Neke stvari nisam napisao u svojoj reportaži, a ipak neke stvari sam izostavio iz razloga što smo kasnili, pa nismo bili tamo. Ipak više očiju više vide.
Samo ne znam Sawo i Doctor što se ne javljalju, crkla im tastatura ? :fijufiju:
E pa red je i ja da se javim,jbg nisam nadaren ko onaj opaljeni iz Rijeke,al ukratko bilo je ovako:
Krenuo sam oko 10 iz Kraljeva,u putu sve je bilo ok,oko 12 stizemo na Zmaj pumpu i ekipa krece dalje u susret Vladi i Ziletu(u Bgd-u nas ispracaju Mirko5 i Whitesnake)!
Al vidi vraga morali smo u Simanovca pokupiti stopera,malo dalje nalazimo se sa Vladom i palimo za SB,granicu prelazimo lagano i punim gasom picimo za Brod!
U SB nas domacin Frma nas je mucio sa Slavonskim djakonijama i PAN-om(razvalili smo se),tu sreli Dzonija,smejali se do suza,upoznali majstor Vladu i tako dugo u noc!
Rano ujutru oko 7 se budimo,ja izlazim i lezem na kauc vani,kad dolazi Sava s recenicom "e doctore pukla ti torzija"(problem resio Frma),nista nema sekiracije seadam u metalik zelenog kod Tome i palimo za ZMBK!
U putu sve ok,granica se lagano prolazi,zbog saobracajke na zaobilaznici oko Zagreba,ulazimo u isti i na tren upoznajemo grad.
I tako... dodjosmo do ZMBK i tu pocinje pozitivno ludilo,susret najboljih ljudi koje ovaj deo EU ima,tri dana sam se smejao ko lud na brasno,uzivao u NAJOTKACENIJEM drustvu na svetu,raznim pivima,klopi,dvorcu,cigaretama,prirodi...MA LJUDI TO SE PAMTI DO KRAJA ZIVOTA,da je neko skupljao ovaj narod ne bi okupio nikad ovakve LJUDINE na jednom mestu,
pocev od Carlija i Ruze nasih domacina koji su se potrudili da nam nista ne fali,
Attile koji je spavao u trpezariji da ne bih nas hrkanjem probudio,
Frma sta reci sve znate,
ekipa iz NS,Zile legenda,
oni opaljeni iz Rijeke koji nekima nisu dali spavat koliko su se smejali(tako treba),
Miha,Bota,Iluzija,majstor iz IMV,
ma bilo je to druzenje na kvadrat!
Jos jednom puno hvala nasim domacinima iz ZMBK i SB,bilo nam predivno druziti se i smejati sa vama,al moram reci i veoma tuzno svaki put kad nas je jedna po jedna cetvorka napustala,ma ljudi su plakali bre!
Najteze je bilo oprostiti se od Carlija i Ruze,trebali smo krenuti u 10,na kraju smo posli u 2 sa suzama u ocima i nadom da cemo se sto cesce druziti i videti u skorije vreme!
A do tada SAMO POLAKO I PUN GAS,a dokle je mene i R4 ja cu dolazti na druzenja i biti s ekipom!
Sve vas puno od srca pozdravlja Doctor!!!
:a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
E... :smile: 'Vako...
Hvala svima koji me obasipaju porukama, kao recimo UPRAVO sad!!! :a080: Netko mi poslao vic o Zemuncima (dipr, dipr... I ja dnempr... :a084: :a050: ).
Oprostite sto ne odgovaram svima - jednostavno ne stizem... :c062: :c062: Nisam drzak i bahat, maaaajke mi... E, ću da bidnem na televizor...? :osmeh:
Svi koji ste bili u ŽMBK-u videli ste ga. Onaj smireni lik sa fotoaparatom, koji je svojim fotkama obeleživao susret Četvorki na Trškim danima ovog leta.
1937 - 2010RUDI CERKOVNIK
Pošto je bio muzička duša, profesor u penziji, neka ga otprati u večnost glasba, koju je obožavao.
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=Nx7vOb7GNBg&feature=related[/flash]
Možda nije mesto za ovakve stvari, zato :a0181: ali bio je ČOVEK i sad su ostala samo lepa sečanja na njega. Nadam se, da svojim šarmom i gore il' dole zeza nekog. Fotoaparatom, naravno. I svojim veselim duhom.
Ne mogu verovati vlastitim plavocrvenim očima - DANAS :a080: mi don'o poštar na nekom japanskom sranžu (nema više poštarice, izžebali je pa otišla :a045:) naše lokalne novine od Trških dana :a080: znači od jula :a080:
I pošto svi znadu da se volim hvalisati, evo fotke sa zadnje strane
a za one koji nisu nažalost bili kada sam vitezovima :a036: ukr'o gorenjsko prase (kako je Frik krstio zeca :a049: evo detaljnije fotke
Ja sam, nemojte se plašiti, ja sam onaj :siroma: koji je bocnuo u glavu viteza srčanoga, Familijo, do godine se vidimo. :a049:
Prod'o imanje staro i kupio nešto gde stane 20 Četvorki na parking, sve ravnica, k'o u Sremu :a049: od glupanderadi iz Familije a spavanje isto na istom mestu.
Kad sredim sve papire i sa parama, eto fotkića - pa da vidite, šalabajzeri moji dragi :kolce:
Katraš,
Znači da imaš skener, pošto si skenovao ove stvari ......pa onda zašto ne skenuješ (što si obećao) onaj IMV-Renault 4 reklamu što si dobio (fuuujjjjj, bunda) u SB za prvo mesto ? Zašto ne skenuješ itiner za Pariz ????????
Nemaš bre vremena, a ?
Vreli pozdrav iz mađarske :a0266:
Attila bic Bozji :smile: :osmeh: Katras je gotov :a036: