Re: Меморијално окупљање " Чика Раша "
Citat:
San-Sale kaže:
Citat:
renovr kaže:
Citat:
doctor kaže:
Citat:
renovr kaže:
Jel polazi neko sa juga?
Ako hoces,mozemo te sacekati na Bubanj potoku ili izlazu na autoput iz pravca Mladenovca,pa onda zajedno do Bg-a?
Ja iz Vranja polazim negde oko pola 4 ujutru,bilo bi lepo da me sacekate,da onako u velikom stilu uletimo u Centar sava :a049:
A ti sa kao neki mangup pa, ces da mi zabranis da uletim :a010:
U Centar Sava ćeš teško da uletiš, možeš samo da se parkiraš ispred :D
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
@
MIRKO5, jesi ti zaboravio da ukljucis doxa chuku :smile:
EDIT:
Jel ima novosadjana koji bi sa Atiilom i samnom isli u konvoju do BG-a??
Ja ću najverovatnije ići preko Čortanovaca i usput do Čoknja i onda izbijamo na autoput. Pošalji njemu PM pa da se nađemo negde ujutru oko 9 sati :kuler:
Citat:
LaQuatrelle kaže:
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
@
MIRKO5, jesi ti zaboravio da ukljucis doxa chuku :smile:
EDIT:
Jel ima novosadjana koji bi sa Atiilom i samnom isli u konvoju do BG-a??
Ja ću najverovatnije ići preko Čortanovaca i usput do Čoknja i onda izbijamo na autoput. Pošalji njemu PM pa da se nađemo negde ujutru oko 9 sati :kuler:
sve vec dogovoreno sa cika Duletom, nemas brige LaQuatrelle :mahanje: :a055:
pojacava se severni ogranak, ali i dalje smo u okrnjenom sastavu. kv krew cuvaj se :naughty: :a055:
Ne brinem ja ni najmanje :a050: Tek sam sad došao kući pa nisam u toku :kuler:
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
pojacava se severni ogranak, ali i dalje smo u okrnjenom sastavu. kv krew cuvaj se :naughty: :a055:
A što, mi nosimo moga kuma Idibreacaje, a kao podršku jednog malog labradora (za svaki slučaj) i par gajbi piva (zlu ne trebalo već nama), doctor nosi pride i šator za komandni centar/stožer....
I sad ti reci nama što da se čuvamo, nas treba čuvati....k'o male bebe, onako par bejbi siterica od 18-23 godine...
Dragi drugari jos jedared da podsetim mada verujem da vec sve znate :osmeh:
Znači skup počinje sutra ispred SAVA CENTRA u 10h ujutru.Planirani odlazak na Adu je do 12h.Klopa po osobi 350din ulaz po autu 250din.
Obavezno poneti neke toplije stvari,neku stoličicu ,ćebe drugim rečima bilo koji rekvizit koji vam treba za boravak u prirodi ,mogu i sportski rekviziti :smile:
Info telefoni za sutra
Sava 063/846-35-39
Marko 064/028-000-6
Pasha 063/278-740
Mirko5 062/272-600
KV kru i Vojvodina kru javite se obavezno kad budete bili u blizini.
Most na Beški se zatvara koliko sam saznao od 10h do ne znam koliko tako da nema kašnjenja :osmeh:
Ne znam dokle će mo biti na Adi u svakom slučaju najavljena je kiša posle 20h tako da računajte i na taj faktor.
Pozdrav svima i vidjamo se sutra ujutru :mahanje:
Jos SAMO jedno spavanje!!!
:a049: :a049: :a049:
:too: :too: :too:
Ako ne bude zemljotresa, tamo smo na vreme!
Do skorog vidjenja, pozdrav:
Dr. Solex
:vidiga:
Prognoza, Beograd:
subota 10. april
8˚C-17˚C Delimično oblačno
Vetar: 16 WNW
Vlažnost: 55%
Padavine: 20%
Većim delom oblačno
Vetar: 11 NW