dakle, auto je stigao sa farbanja jos 28.12. ali nisam ga jos slikao. slikacu ga tek kada ga skroz napakujem. sto se tice ostalog, danas sam reparirao set kvacila i mogu vam reci da je mnogo isplativo. za 2000 din sam dobio korpu i lamelu koje su kao nove, ali bukvalno. na motoru su zamenjeni sledeci delovi: leteci, lezeci, aksijalni, karike, svi dihtunzi i semerinzi, usisni ventili, usisne i izduvne vodjice, obradjena je glava i radilica i danas sam uzeo druk leaj i nosace motora (levi i desni). sto se tice aksijalnih lezaja, tu sam imao problem da ih nadjem. zacudilo me je to sto ni jedna prodavvnica u bg-u koja radi delove za renoa ih nema. nemaju standard, a kamoli neku specijalu. pronasao sam ih u zemunu u jednoj prodavnici koja radi samo delove za generalnu motora, ne bitno kog. najzanimljivije je sto se ni jedna od ovih renoovih prodavnica nije ponudila ni da probaju da nadju deo. ovi u zemunu, takodje nisu imali deo, ali je u roku od 24h stigao iz budimpeste, po neverovatno niskoj ceni.
sto se tice slika, bice ih kao sto rekoh, kad napakujem ceo auto (mislim samo na eksterijer) ali bez alu felni koje su isto u planu, odprilike u dimenziji 6Jx14 eventualno 5.5Jx13. naravno mora da se slika po dnevnoj svetlosti, da bi se videla prava boja. ako neko vidi slucajno negde da se prodaju neke lepe alu felne 4x100 u gore pomenutoj dimenziji sa offsetom manjim od 30, a da nisu nesto preterano skupe neka mi kaze.