Re: registracija sledece godine
e j**iga! umal' da budes dzejms bond iz gornjeg milanovca! :kuler:
:a084: :a084: :a084: :a084:
dakle ja cu definitivno uzeti cetvrtastu ove dugacke mi na autu izgledaju nekako smesno a sto se drzaca tice dobri stari M5 ce odlicno da zavrsi posao :kuler:
Cetvrtasta tablica kosta 8600 rsd. Provereno!
Kako bre?????
Meni u Kraljevu su rekli da košta 1001 RSD, pri tom su, verovatno, zaboravili da mi kažu da se zavodu za izradu novčanica plača još 999 RSD....
Ja rekoh da će doći do zabune... :fijufiju:
Citat:
meraklija kaže:
Cetvrtasta tablica kosta 8600 rsd. Provereno!
Uz svo poštovanje, ovo ne može nikako da bude tačno. Ovo je, možda, cifra u koju je uračunat "harač" koji je potrebno dati i za novu saobraćajnu, novu vozačku dozvolu, te nove tablice i još dodatni "harač" za četvrtastu tablicu. Dakle, ovo nije cena koja se plaća samo za izdavanje četvrtaste tablice.
Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Kako bre?????
Meni u Kraljevu su rekli da košta 1001 RSD, pri tom su, verovatno, zaboravili da mi kažu da se zavodu za izradu novčanica plača još 999 RSD....
U pravu si, i ja sam ovakvu informaciju dobio, i to iz MUP-a, a ceo tekst sam vam prekucao u ovoj temi. Treba samo pročitati...
Vala, ja ću moju tablicu da bušim, pa neka me kazne ako smeju. Sve radim po propisu, ako se na par bušakanja budu žalili, svašta ću da im kažem :kuler:
ja necu imati problem da stavim novu tablicu! :kuler:
Citat:
Boys kaže:
Uz svo poštovanje, ovo ne može nikako da bude tačno. Ovo je, možda, cifra u koju je uračunat "harač" koji je potrebno dati i za novu saobraćajnu, novu vozačku dozvolu, te nove tablice i još dodatni "harač" za četvrtastu tablicu. Dakle, ovo nije cena koja se plaća samo za izdavanje četvrtaste tablice.
Tako mi rekose u agenciji, od tog iznosa, ako sam dobro razumeo se odbije 3600 za promenu tablica, tako da sama cetvrtasta izgleda kosta 5000...
U ovoj zemlji vlada diletantizam, niko ne zna svoj posao... Ne bi me zacudilo da neko uradi cetvrtaste za 2000, a drugi za 5000... :fijufiju:
Citat:
katraš kaže:
Možda je ovo :a0266: za ovu temu, al' barem jedared saslušajte matorog jarca:
imadete klub R4, jel'? Imadete članove (ne možeš verovati, neki i članarinu uplate :a080:) znači kompletnu strukturu kluba. Imadete međunarodnu stranu u kojoj su skori svi iz bivše lepe, a da o ostalim i ne govorim.
Pa pobogu, skoro ste svi iz istog grada, šta vas koči da ne napravite klub za stara vozila, oldtajmer ih zovedu, vrlo su retki i vrlo su na ceni :a025: Nemožete se dogovoriti za sastanak? Pa pre tidesetak godina nije bilo mobilnih sranja, a svi smo se lepo našli, seli i dogovorili. A u ova vremena? Koji je sad to izgovor? Faks? Ajd' bre mrdnite te guze, nečete val'da ceo život na faksu da provedete. Il' se ja to varam :a014:
U sklopu obstoječeg kluba, naravno, možete sprovesti i zahtev za oldtajmer sekciju (imate njih kol'ko oćete, samo ne vidite, jel :s25: ).
Pa zar moram da se preselim kod vas, da bi slušali nešto od matorih sivih ćelija? I ondak možeš brale da registruješ bilo koje godište auta, da ga uvezeš od bilo kuda, osiguranje, cestarine i slične gluposti ravne su nuli.
Več sam jednom dao ideju, da stupite u kontakt sa FIVA organizacijom, a od vas? Ništa! Ajd' bre mrdnite te guze, uistinu :a122: i bez kukanja i bezveznih pogađanja.
Il' da se samo tako šalite i fino vam je, uistinu i nama nije loše na forumu i susrećemo neverovatnu podršku ljudi koje jedva da poznajemo, družimo se u ludilo samo ako stignemo, ličimo na pravu Familiju, potpuno smo različiti od svih ostalih uštirkanih šalabajzera po raznim klubovima.
Al' ako se 'oće nešto izuzetno i nešto što je novo, pa...tu ste, napravite, šta vas koči?
Ako treba pomoć: tu nas je puno pored mene i svi ćemo sa užitkom i zadovoljstvom pomoći. K'o i vi nama dosada. Uistinu! :too:
Ako ne'ko misli, da je ovo :a0266: neka baci van, a ako ne'ko počne da razmišlja o predlogu, tu sam. A i svi ostali :kolce:
DAO VAM COVEK RESENJE ODAVNO :maul: :maul: AJDE MRDAJTE GUZICE BEOGRADJANII DA JURIMO POTPISE I PAPIRE ..... :s35: