-
Окупљање 02.08.09 Ваљево
Повод окупљања прослава рођендана нашег драгог нам аута :too:
План и програм су следећи : Скуп у Београду је испред сајма у 8 сати .Значи паркинг код главне рампе БГ сајма !Од опреме понети роштиље ,са месом наравно,ћебенце за после роштиља и добру вољу :a055:
око 10 се стиже у Ваљево где следи дефиле кроз град ,затим кафић и око 12 одлазак у воденицу и припремање клопе :kuler:
-
Re: Окупљање 02.08.09 Ваљево
Toooo Care :a049:
Zapete Sremacke puske stizu :kolce:
CD. :mahanje:
-
Potrebno je prijaviti na 064/028-0006 okvirno broj ljudi, da bi vlasnik vodenice nabavio pice, cija cena je gotovo kao u prodavnici :a055:
prijave do cetvrtka :kuler:
-
Vidimo se u Va :a055:
Jos ne znam koliko ljudi dolazi samnom i da li uopste krecem iz Bg tako da cujemo se vidimo se :mahanje:
-
Stizemo i mi...samo sto mislim da cemo mi pravo u Valjevo da idemo :kolce: :kolce:
-
Ja definitivno dolazim pravo u Valjevo. :a0301: Mislim, truba je da idem do sajma pa da se vraćam. :c062: Jedino ako ne bude sneg na Debelom brdu... :a014: :a084:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
-
Za sada prijavljenih 9 automobila ukljucujuci i mene, samo mi posaljite poruku koliko ljudi otprilike dolazi, da javim coveku u petak :mahanje:
-
Здрaво свима. Случайно, чемо и я и породица из Бугарске бити 1-2-3 августа у Лазаревцу, код приятели тамо, па йели могуче да вам се придружим да се упознамо, Валйево е близо.
-
Наравно сви су добродошли! :mahanje:
окрени само онај телефон да се договоримо :too:
-
Naravni Milena i moja malenkost idu hehehe :s35: :s35: :s35: :s35:
-
Nadam se da ce te mi oprostiti ovaj :a0266: ali... Moram pitati... :osmeh:
Je li jos uvijek ona fora da je cesta sa jedne strane Debelog brda u odlicnom stanju, a da je druga u totalnom kaosu?!?! Ono... Krpa na zakrpi izmedu rupa i neravnina?!?! To mi je ostalo u sjecanju dok smo isli u vikendicu od strica u Bajinu Bastu. :smile: Kao neka ''svada'' oko opcina koje drze jednu i drugu stranu odrzavanja cesta. Kao jedna bogata, druga bas i ne. :smile:
Evo... Nadam se da se ne ljutite... :c062: Morao sam to pitati prije nego vam svima pozelim dobar i ludi provod. :a049:
Nazalost je ne mogu nikako. :a045: :a045: Bilo je govora o odlasku u Beograd krajem sedmog mjeseca, a kako sad stvari stoje bit ce dobro ako uhvatim produzeni vikend na kraju osmog mjeseca prije nego sto mi fax pocne.
Znaci... Zelim Vam svima ugodno druzenje, pune trbuscice i naravno puno smijeha, loptanja, frizbija i badmintona. :a055: :a055: :a055:
-
Mi, ja, i Renault 4 dolazimo :a034:
-
Hoce biti torta da dzabe ne dolazim? :osmeh:
P.S. Ako sve bude ok racunajte na mene i djevojku :smile: Treba li se najaviti na telefon?
-
Citat:
Joca kaže:
Dobro!! :osmeh: Imas li ti Joco koji minus na okupljanju :a024:
-
Boba rekla : "Pa ' ajmo".
Znači dolazimo i mi!
-
Чек море : БИба,БЕба или БОба одлучите се више :s25:
-
Мирко, шетај... :a055:
Видећу тебе за неку годину :zloca:
-
Dodajem Johna i Zoketa na spisak :a080: :a080: :a080:
-
Citat:
frik-ri kaže:
Nadam se da ce te mi oprostiti ovaj :a0266: ali... Moram pitati... :osmeh:
Je li jos uvijek ona fora da je cesta sa jedne strane Debelog brda u odlicnom stanju, a da je druga u totalnom kaosu?!?! Ono... Krpa na zakrpi izmedu rupa i neravnina?!?! To mi je ostalo u sjecanju dok smo isli u vikendicu od strica u Bajinu Bastu. :smile: Kao neka ''svada'' oko opcina koje drze jednu i drugu stranu odrzavanja cesta. Kao jedna bogata, druga bas i ne. :smile:
Ma pomirili su se. :a055: Rupe su okrpljene, čak i po neka deonica iznova asfaltirana. :a014: Ipak, treba voditi računa jer se s' vremena na vrema odvali po neko klizište, :whistling: naročito u proleće kad se tope snegovi...
Šalu na stranu, put je sada u, može se reći, voznom stanju. :a025: Nije da nema rupa, ali ovo jr Srbija - rupe u budžetu, rupe u zakonu, ozonske rupe... Što da ne bude neka i u asfaltu?! :s25:
-
Citat:
sawoodean kaže:
Наравно сви су добродошли! :mahanje:
окрени само онај телефон да се договоримо :too:
javio sam se ja, sve u redu, ali neci biti s reno4, ali ipak je Reno - druzimo se :a055:
-
Братко Блгарин. Како бре да ниси добродошао. Ће да заиграме оро по планина... :kolce: :kolce:
Договори се са овом млађим другарима па се упознамо :oki:
-
Dogovorili se :a080: :a080:
-
frma ima li tebe? cybertel? Italijan?
-
Mene me interesuje ima li kakvih informacija od organizatora gde će se nađemo u Valjevu, :a014: jerbo nije to mala varoš. :a024: Mislim, neka karta sa obeleženim mestom okupljanja, rokovima itd. :naughty: Ne bi da cepidlačim, al' da se zna... :too:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
-
Citat:
cokanj kaže:
Citat:
Joca kaže:
Dobro!! :osmeh: Imas li ti Joco koji minus na okupljanju :a024:
Pu, pu, nedaj boze samo da ne bude ono, ili ono, e onda ne dolazim-o
-
Rade, kad sibas od Lajkovca ka Va, pa cim pocnu duple trake, tj prvi semafor kako se prodje tabla Va, e tu kod semafora je privatna pumpa sa desne strane, e pa tu :too:
-
Ja cu isto morati zvati nekoga jer sam sto se tice tog kraja nula bodova :vidbudale:
-
Kanda i ja dolazim :kuler: Uspeo sam nekako da se menjam za smenu tj da sam slobodan u nedelju. Od kako radim 6-2 grupu (šest dana rada dva slobodan) ništa ne mogu da planiram jer često radim vikendom pa treba da prođu i tri nedelje da mi se nametne slobodan vikend. No, moje pitanje je ko ide iz Novog Sada ili okoline da se nađemo negde pa da idemo zajedno?
-
Malo da se upoznate :smile: Valjevo
-
Citat:
LaQuatrelle kaže:
Kanda i ja dolazim :kuler: Uspeo sam nekako da se menjam za smenu tj da sam slobodan u nedelju. Od kako radim 6-2 grupu (šest dana rada dva slobodan) ništa ne mogu da planiram jer često radim vikendom pa treba da prođu i tri nedelje da mi se nametne slobodan vikend. No, moje pitanje je ko ide iz Novog Sada ili okoline da se nađemo negde pa da idemo zajedno?
Dule Cokanj ide iz tog pravca, ako se ne nadjete, ides do Sapca, odatle za Valjevo magistralnim putem Sabac-Valjevo u 9 i 15 na benziskoj pumpi u Koceljevi tj na smaom putu Sabac Valjevo koji prolazi kod Koceljeve te cekamo DUle Cokanj i ja :too:
-
Citat:
LaQuatrelle kaže:
Ja idem iz Cortanovaca. Idem: Irig,Ruma, Sabac-Va. Evo ti Mob. 0646617956 Dule.
Krecem oko 08h.
-
:a045:Nazalost mi Belocrkvani ne dolazimo. Tata ima zdravstvenih problema pa se ne usudjemo da krenemo pri ovako toplom vremenu.
Svima zelimo uzivanje u druzenju i voznji, i naravno srecan rodjendan i dug zivot nasem dragom automobilu Renault4.
Takodje svima onima koji vole dobre automobile ( kao sto je R4 ili R5( Mirko npr.)), zelimo dobro zdravlje i dug zivot. :a055:
Vidimo se na nekom od narednih okupljanja,(kada temperature ne budu tako visoke).
-
Ja sam skoro svaki dan tamo priroda je extra a DOMACIN JE PRAVA LEGENDA gledajte da dodjete
:a055: (ima neko dobru felnu nek ponese pls)
-
@cokanj
Ok, zovem te u toku dana da se dogovorimo :smile:
-
Ako neko bude imao nesto pametno da savjetuje, +38761762651 Vedran :kuler:
-
Sutra u 7 ujutru majstor mi menja lezaj i ako sve bude ok,na raskrsnici za VA sam oko pola 10!Nadam se da ce biti :a055: :a055: :lazy: :a055: :lazy:! :mahanje:
-
Još jedno odustajanje iz zdravstvenih razloga. :a070: Što bi se reklo - tako blizu, a tako daleko. :a045: Da ne dužim priču, lepo se vi meni provedite, najedite i napite pa se Bože zdravlja vidimo na sledećem okupljanju. Nadam se uskoro... :kolce:
-
Krecem za 4.35 min :fijufiju:
-
hehe znaci zakrpio si saraj zavareni, il si kreno be njega :a049: sretno svima vama u svakom slucaju, i najedite mi se bureka masnog i jogurta i pive ladme i dabogdfa nikom vetvorka ne prokuvala :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055: :a055:
-
E pa sada i zvanicmo da kazem da ovo okupljanje na zalost propushtam :a070: cekao sam zadnji trenutak nebi li se nesto promenilo ali nista... lepo se provedite (u sta ne sumnjam) pa se vidimo na narednom okupljnaju (nadam se) na ovom inostranom :a034:
poz standardnoj ekipi... :a0181: :s35: :a055: