Interesujeme imate li iskustva sa motornim uljem ESSO Uniflo 15W-40, ako imate napišite par reči o tome. Hvala unapred! :a0181:
Printable View
Interesujeme imate li iskustva sa motornim uljem ESSO Uniflo 15W-40, ako imate napišite par reči o tome. Hvala unapred! :a0181:
Ja sipam Esso ulje(zaboravio sam koje) u Espera i nije loše.Inače mi je to ulje došlo sa fabričkom ugradnjom u njega i kupujem ga kod ovlašćenog uvoznika za Srbiju.
Ja sam našao na akciji u AUTO SPORT-u, cena za članove je 215.00/1L, a 811.00/4L. Da li da kupujem ili ne? :a014:
P.S. Ako još neko hoće možemo da odemo da uzmemo.
Ako ga kupuju od Plattner-a onda kupi :mahanje:
Neće da kažu ko im je dobavljač! :s25:
Plattner je generalni zastupnik za Srbiju za Mobil a čini mi se i Esso.Pogledaj etiketu.
Hoću, hvala na upozorenju!
Ulje kupljeno, naravno 4L, ORIGINAL je, distributer je taj Plattner- Bačka Palanka, a zemlja porekla Turska! :a0181:
Pa to je ono sto je problem sada sa svim tim uljima najpoznatijih svetskih proizvodjaca.Naime kad ga kupis ti u stvari kupujes nesto sto pojma nemas ko je u stvari proizveo. Nalepnice se prelepljuju po sedam puta i slicno. Sipa se svasta.
S druge strane, domace rafinerije ( GALAX, MODRICA i sl.) koje su svoje sertifikate dobile godinama ranije sada vise ne nabavljaju bazna ulja od Shella ili priznatih proizvodjaca vec boga pitaj gde. A koriste one stare sertifikate.
Nakon sto sam se dobro raspitao, od prosle godine koristim iskljucivo MOL-ovo ulje koje je sa cenom u klasi domacih, a kvalitet je blizu ovih najpoznatijih svetskih proizvodjaca za koje je poreklo opet diskutabilno...