Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli? :a014:
Printable View
Više puta spominjani, ali mi se čini da nikad nisu razjašnjeni, "rogovi" koje neki modeli R4 imaju za mene su misterija. ??? Ima li neko saznanja ili ideju čemu služe i kako i kada su tu dospeli? :a014:
jel riječ o onim vragovima kraj svijetala što se spaja sa branikom?
Ojačanje za branik? :a014:
Mada su meni par puta pomogli da iZvučem auto sa zaleđenog parkinga. :a080:
Dobro dođu,al i ja se pitam šta je pjesnik s time htio reči,čemu to zapravo služi?
A ko je meni beše pričao da je kao mali voleo da vuče iste, pa dobio po glavi od komšije? :a014: :kuler:
Ja sam na starom autu imao a na ovom sad nemam? Stvarno cemu sluze? Koliko se secam nisu bili bash nesto izdrzljivi da sam mogao da se oslonim za njih za vuchu? :a014:
Meni se spasili limariju "par" puta :a080: Možda zbog toga i jesu...Branik je nisko,još niži je kad se legne na kočnicu pa far direkt udara u tuđi branik :s12: Kod mene su rogovi čvrsti :naughty:
I ja mislim da im je to funkcija. Inace moj stari prvo to skine kad kupi cetvorku :laugh:Citat:
Renault 4 kaže:
maliomladinac, pa sad kad nemas rogove, jel si video kako ti je labavo krilo :a084:
:whistling:
Ma krila su labava jer je 2 puta cukan napred...Nisam ja vozio... :fijufiju: