Re: H4 u rikverc svetlima :)
Au bre mali...pa svetlish kao las vegas...samo,kad budesh ishao u rikverc ima da isteravash ochi ljudima...hehe :zloca:
Mogu po putu i u rikverc da vozim i niko nece izvaliti :a049:
Mnogo dobro kad se zavlacim u zvezdarsku sumu u rikverc... :c062:
ugasi duga kad ides u rikverc... :a080: :a084:
Obavezno stavi relej da ti ne strada prekidac, a jos bolje resenje je ubacivanje H1 ili H3 sijalice koje su manje, a iste snage, koriste se za maglenke ili duga svetla kod farova sa odvojenim socivima.
Kako da ubacim relej? Ja sam to uradio malo na cudan nacin :fijufiju: Verovatno ce se vecina smejati :vidbudale: Uzeo sam fazu od grejaca zadnjeg stakla i stavio sijalice na to,a na tabli je prekidac fabricki za grejac? Sta moze da strada i sta da promenim? Ne iskace osigurac niti se greje prekidac koliko sam primetio... :a049:
Onda ne diraj, mada koliko znam onaj grejac pozadi ima oko 20w (ili sam ja sanjao) a tvoje sijalice oko 50w. Ma ionako su ti svetla jako kratko upaljena, nece ti se nista desiti :a055:
Citat:
maliomladinac kaže:
Kako da ubacim relej? Ja sam to uradio malo na cudan nacin :fijufiju: Verovatno ce se vecina smejati :vidbudale: Uzeo sam fazu od grejaca zadnjeg stakla i stavio sijalice na to,a na tabli je prekidac fabricki za grejac? Sta moze da strada i sta da promenim? Ne iskace osigurac niti se greje prekidac koliko sam primetio... :a049:
mali,jedna ispravka,na automobilu ne postoji faza i nula,nego + i - jer se automobil napaja sa akumulatora koji daje jednosmernu struju...
Rele se vezuje lako,treba da ga komandujesh prekidachem kojim sada trnutno komandujesh sijalice,a njime(releom)da prekidash plus,koristeci radni kontakt...
:a0266: cybertel proveri mail ako ti nije problem...Sto kaze Whitesnake,tako cu i da ostavim,i onako ih na kratko palim samo po potrebi... :kul:
Dobra je fora kad neki debil iz nece da iskljuci duga,a ti mu strcnes malo h4,i bude milina :naughty: