Kako zaradjujete za zivot i cime se sve bavite?
Predstavicu prvo sebe:
montiram: knauf, rasvetu, namestaj, laminate i sve sto se montirati moze.
radim i : molersko farbarske radove, zidam kuce, pruzam know-how, kompletna resenja za radne i stambene prostore, dovozim automobile po porudjbini iz Nemacke
prodajem: PC komponente i cele racunare, kao i dodatnu opremu (diler sam pri Cacanskom Alti-ju) .
Ljubav : sredjujem rendrovera4 i usput sticem nova znanja
Cackam : po struji, elektronici, kompjuterima, otpadima, Nemackoj, prodavnicama...
Zelim : da saznam i naucim ono sto neznam...
Ajte sad vi..... :too:
Re: Kako zaradjujete za zivot i cime se sve bavite?
student,apsolvent Fakulteta za Poslovnu Informatiku,BG
zaposlen u prodavnici za prodaju i servisu racunara u Novoj Pazovi,vec 3 i po godine.
Pre toga konobarisao po pazovackim kaficima i diskotekama.. :)
@Neb_Mes
i moja firma je diler za Alti,ali malo slabije u poslednje vreme ;)
Postovanje kolega! :a055:
Student elektrotehnike smer telekomunikacije 2.godina, jurim uslov za trecu, za sada sve redovno, potpredsednik reno 4 kluba :maul: ... :too:
Primanja nemam (mislim na redovna) a ovako pa zaradi se po nesto pa ode na r4...
Propali student Elektrotehnike i Prava, radio sve i svasta u zivotu, od sverca benzina iz Rumunije do direktora firme za uvoz i distribuciju bele tehnike, a sad prehranjujem zenu i dva sina radeci u Rafineriji Nafte Pancevo kao asistent direktora proizvodnje. :a045:
Zavrsio Fakulet za Informacione Tehnologije (nesto poput MIT-a :a084:), sad radim na diplomskom. Jos nisam zaposlen...
Mali OT: Whitesnake sigurno imamo zajednickih profesora jer je meni predavalo dosta ljudi iz Bg i NS...
Ti ih imas vise zajednickim sa adminom, jer ja sam imao samo 5 informacionih predmeta... mada ko zna :osmeh: tezgare oni svi :laugh:
Apsolvent računarskih nauka i informatike na smeru Elektrotehnika i računarstvo, pravim sajtove što za sebe što za druge, radim promocije po supermarketima, tj. nadgledam devojke kako rade, a uleti ponekad i dobitak na kladionici. Kada zaškripi još uvek su tu matorci.
Mašinski inženjer, trenutmo radim za Korejsko-Englesku firmu Doosan Babcock na remontu bloka 4 u TENT-u A u Obrenovcu. Kada imam vremena vučem kompozicije uglja. Hobi: Vozovi, automobili i ostala čačkanja oko njih, računari, sport.
Student sam u Budimpesti.Studiram pravo.Ponekad kad imam vremena radim u call center-u isto u budimpesti(pravim reklame za Renault).Moj hobi: naravno Reno 4, citanje itd..