-
Kvacilo - start
Pozdrav raja!
Ovaj forum je fenomenalan, vukao sam problem sa pregrijavanjem koji sam zahvaljujuci savjetima forumasa uspio konacno IDENTIFIKOVATI i rijesiti. :a048: :a049: Hvala raki i pepi :oki:
Nisam vidio da je iko pisao o sljedecem. U pitanju je TL 86.godina, 78k na satu. Desava se da zatrza pri kretanju, odnosno pustanju kvacila. Ili je mozda bolji izraz trese. Kada primi veci gas manje se osjeti. Takodjer nekad kada presaltam iz 3. u 2. zatrese vrlo kratko i brzo. Inace ide solidno. Na sta bih trebao obratiti paznju?
-
Neki nosac motora,ili mozda nesto u setu kvacila sve je pod mozda a verovatno:whistling:
-
Да не будем препаметан,проблем ти је као што рече raki72 највероватније корпа квачила.Мотор мора напоље а када се мења корпа,треба заменити и ламелу и друк лагер.За сада само вози,то је мој савет.Нека неко од искуснијих људи каже своје мишљење и нека ме исправи,можда грешим али корпа квачила је сигурно дотрајала.
-
Zahvaljujem na sugestijama. Ovo treskanje i trzanje me uzasno nervira, stalno vagam kvacilo i turiram bespotrebno. Gledat cu taj set kvacila da nabavim, rado bih taj posao sam uradio, tako da cu vas ovom prilikom zamoliti za famoznu reno knjigu. Nacoravo bi mi trebalo vjerovatno vise vremena, posto mi je reno svakodnevno potreban, ne bi bilo lose imati prirucnik kada zapne :) Hvala ljudi!!