Koliko vam trosi pobednik vremena?
ovo pitanje je vec bilo nekad,al ko reko da ga opet smestimo.Kad bude gledao neko ko vozi vozilo domace proizvodnje da place :a045: .a i novi clanovi da pisu svoja iskustva. Moj po najnovijim merenjima trosi 6.7ltng na otvorenom!Majstor otvorenog puta. :osmeh: :new: :a080:
Re: Koliko vam trosi pobednik vremena?
Trenutno po gradu do 8 litara THG-a a na otvorenom oko 5.5l.
Grad benzina oko 7l u nekom normalnom rezimu voznje sa 1-2 putnika, a otvoreo 5,5l
Cukarica OMV do cepa pa preko ostruznice do Indjije i nazad do OMVa preko bataje do cepa 4.62l
Manje bi potrosio da nije bio pun do vrha ipak dodatnih 20kg.. :osmeh:
MANJE OD yuga. hu...hu...hu... :zloca: Ovo je zbog Driver-a :a010:
Inache, troshe malo, zaista malo. :smile:
Za to se slazem da trosi manje od Yuga, na otvorenom putu su skoro izjednaceni, Cetvorka trosi oko 5-6 lit, a Yugo 5,5-7 a u gradu Yugo trosi vise, oko 8-10, a cetvorka ne prelazi 8,5
E ovo je moje poslednje na tu temu R4-yugo... Ima covek pa necu da pisem svasta, al ima i moja tetka '85 tacno je da yugo na otvorenom moze toliko da trosi, ali da bi on trosio toliko mora da ide na servis i stelovanje bar 2x godisnje a R4 jednom u 2-3god...ako ne i redje zavisi od delova i majstora...
Redje, redje... Mene pitaj. Ja sam ti zbog nehata "4" fun. Na prvom mestu zbog toga, 'ebiga. Baraba. :s25: :a122: :d018: Nije pohvalno ali je tachno. :a0301:
Mozhete da me :maul::a058: ali tako je... :a045:
Pazi, ja ih odrzavam redovno oba, nikakvo stelovanje nema, na Yugu su samo jednom stelovani ventili i ciscen karburator, a presao je 115000 km, na Renou je dva puta ciscen karburator, a presao je 97000 km. Znaci, na oba ide zamena ulja, filtera ulja, vazduha i goriva na 6500-8000 km, u Yuga Selenia Gold, u Renoa ELF PrestiGrade, kao i zamena svecica, u Renoa NGK BP6H V-line 18, a u Yuga NGK BP6E V-line 4, delove kupujem samo originalne ili bolje od originalnih i ni jedan ni drugi me nikad nisu izdali, idu super. Dok je bilo MB98 goriva u oba sam sipao njega iskljucivo, ali sad jbg. nema tako da sam kupujem MB95 na OMV pumpama.
Plin mi ne pada na pamet da stavljam.
Pozdrav svima