-
Da se predstavim...
Pozdrav svima!
Ja sam Milijan, iz Ugljevika, RS, BiH. U fazi sam kupovine Renoa 4 i u traženju po internetu naletjeh na ovaj sajt. Član sam nekih moto foruma i znam da ovakva mjesta mogu da budu vrlo korisna za kupovinu a kasnije i za održavanje i druženje sa istomišljenicima.
Zašto Reno 4?
Treba mi drugo auto u porodici a kad je tako onda bi bilo lijepo spojiti korisno sa lijepim. Korisno bi bilo to da imam niskobudžetni auto koji uz osnovnu praktičnost svakako ima i dozu stila. Lijepo? Lijepo bi bile neke uspomene koje imam a čiji dio je bio jedan krem R4GTL.
Vjerujem da ću kupovinom R4 riješiti put do posla i povremene neobavezne vožnje a i dati sebi priliku da dio slobodnog vremena (i novca) trošim na zezanje sa mehanikom, limarijom i elektrikom i svime što starovremenski auti zahtijevaju.
Eto toliko za početak a sad idem da prečešljam forum.
-
1 prilog(a)
dobrodosao pravi izbor niskobudzetnog vozila ima dosta nas ovde kojima je R4 i prvi i drugi auto,srecno sa kupovinom i na pravom si mestu,vrlo pouzdan auto i za srazmerno malo para dobijes dosta muzike,koliko je to pouzdan auto kazace ti i ova slika od letos iz Grcke
http://www.renault4serbia.com/attach...tid=1979&stc=1
-
Dobro nam došao.Ovde ćeš naići na prave i ozbiljne ljubitelje Renoa 4.Mnogo korisnih saveta već imaš na forumu pa prelistaj malo...
-
-
Dobrodošao i uživaj u forumu!
-
-
....dobrodosao....:mahanje:
-
da se i ja predstavim
ponosni vlasnik perfektno ocuvanog tenoa 4gtl
trazeci po netu krilo za moj auto naleteo sam na ovaj forum i odusevio sam se
inace sam iz beograda auto mi je 91 godiste i nemam reci ,prezadovoljan sam
pozzz svim clanovima i fanovima
-
Dobrodosao! Predstavljanje je u tudjoj temi, ali preselice je administrator ali i ti otvori svoju. Kakva je cetvorka? Moze neka fotka? Da li se redovno vozi?
-