-
trza nakon paljenja
Pozdrav svima . Za sada sam malo nepismen za R4 problemcice a imam jedan mali vise da me malo nervira nego sto je ozbiljan problem. Rendzo radi ko doxa ali kad upali a to je na prvi zub i sa malo coka dugo mu treba da dobije stabilan rad motora i da radi bez ttzanja u voznji.Karburator ili elektrika savet potreban.
-
Pa moze da bude i jedno i drugo,za pocetak mu pogledaj(ocisti)platine ako nisu skroz probile,i zameni kondezator pa cemo dalje a verovatno ce ti se javiti i neko sa vise iskustva na cetvorki
-
-
Problem otkriven, svecica ne radi, ustvari izgleda da proradi kad se motor malo ugreje.To je prva ili zadnja kako sad vec treba da se gleda i nemoguce ju je skinuti sa klasicnim odvijacem za svecice. Ima li neko savet za zamenu koji alat. ( prva ako se broji od prednjice auta.)
-
obican kraci cevasti kljuc..
-
Beez muke nema nauke,tako ja na onom crvenom nisam ima koga da pitam,skidao alternator da bi zamenio svecicu:s25:
-
Reseno zahvaljujuci tipu za cevasti kljuc. Pali i radi savrseno. Da ne gresim dusu mehanicki mi ga je sredio zaljubljenik u R4 majstor sa Palica a o njemu u drugoj temi. Imao je i malo varenja i farbanja. Sad je na redu ciscenje unutrasnjosti pa neke presvlake za sedista i onda ga slikam.