-
moj reno i ja
da se najzad predstavim i ja. zivim uNovom Sadu vlasnik sam 4ke godinu i po dana .kupio sam je od drugara isredio je da mogu da je vozim. Tek sledece godine mi predstoji da je sredjujem generalno.mislim na luimariju ovo je ujedno i odgovor jednom clanu kluba iz Rijeke Frik - u
-
-
Gorivoje, prvo dobro nam došao i još bolje nas našao. Drugo, ne zameri, veterani su malo osetljivi ovih dana na kršenje pisanih pravila.... :laugh:
-
nema problema zbog toga razumljivo je da ljudi zele da znaju ko su ikakvi su novi clanovi. pozz svima i hvala na dobrodoslici
-
Ama kompa.. Južina je, pa to malo nas, aaa eeee, ličene alkoholičare puca na živce, a e... :laugh: :laugh:
U svakm slucaju - dobrodosao na forum... Nisu u pitanju pisana pravila, nego eto... Nije ovo ni bazar, ni buvljak.. Tu se ljudi druze, a torzije su od marmelade.. Prozori su od cokolade i ceeeooo seeee sveeeet raaadujeeeeeeee...
Sta reci...? Treba ti prednji vezni lim? Polovn...? Novi...? Novi se da naci na linku franzososo..so..ze.soo.. Kajzer Szoze... Ma neki ''fransoze de e'' i kosta kojih 50-ak evrova...
No nade se polovnih za.. Ono, skoro pa dabe... 10... 15 EUR maksimalno. Kakav je da je, osim ako nije bas BAAAS truo, da se lijepo srediti , pjeskariti, ofarbati i bidne k'i nov...
Ako ga ne nades, evo ima ih kod nas na otpadima koliko hoces...
Eto.. Ovo ti je ujedno i hvala sto si se, eto, bas meni javio... :osmeh: Zaaaaaaamisli da si se javio nekome drugome... :whistling: Ma imam ti ja punu garazu dijelova...
A to veteran, ne veteran.. ja sam ti vise gerila.. Ono, Vjetnam, Kambođa, Gvatemala.. Falklandi i to... Geleri, prisluskivanje... Kapa od alumijske folije protiv Awacsa i prislusnih uredaja poput modernih ''pametnih smartfona''... :a036:
Dooobro ti nama dosao na forum... :a055:
-
hvala na savetu frik-ri i na dobrodoslici tvoji komentari su uvek zanimljivi i korisni ,sto se tice prednjeg veznog potrudicu se da nadjem ovde mora ga biti negde blize ako treba da sevidimo bolji bi razlog bio rostilj ili kotlic i neko vino ili pivo ko sta voli . pozzz!
-
Prvo dobrodosao,ako vozis R4 i zelis sam da ga odrzavas kako valja na pravom si mestu,mestu sa korisnim savetima,iskustvima,a Bogami i raznim ljudima...
Imas sta i kupiti,tako da nemas brige "sto nema u izlogu ima u radnji"!
Konkretno prednji vezni imas na http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...4mH9XzfTpZGzsA
cena je oko 2000hiljade,proveri?
-
Dobrodosao! Kao sto vidis, u najkracem mogucem vremenu dobijes info i za prednji vezni lim .. dakle, kad je cetvorka u pitanju, na pravom si mestu!!
-
Ma haaajdee daj daj... Sve si rekao.. Ima i dijelova... Ima i kotlić, beeez brige. Evo, jedan kotlić sto sam radio.. Ne znam sada tocno kada... Bilo je to.. Proljece '68.. Taman pred monsune... Gvatemala.. Kamp za obuku gerilaca, ustanak i vojna hunta protiv generala Jorge Huantas Santamadora.
http://i50.tinypic.com/nyu74.jpg
http://i47.tinypic.com/2wegfet.jpg
-
Vidis gorivoje svega ima:kolce:,a s obzirom da si iz NS mozes od lokalnih članova dobiti upute gde je najbolje odrzavati auto i brojeve radnji gde najpovoljnije mozes uzeti delove!!!:osmeh: