Odlazim, i nedostajacete mi
:a045: :a045: :a045: Kao sto znate, tj bar neki od vas, idem na brod, pa me nece biti neko vreme.
Nedostajacete mi puno, tj bar neki od vas :a036: :a036: a ostali :a010: :a010:
Zao mi je sto necu biti sa Vama u Brodu, jer cu biti NA Brodu :a010: , ali kad se vratim, bice zuuurka
Ko zeli da me vidi, neka svrati do mene na picence,
Pozdrav, i stvarno cete mi nedostajati
:a045: :a045:
Re: Odlazim, i nedostajacete mi
:a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a045: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :a036: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma: :siroma:
Ajde - dobar vetar i mirno more. :mahanje: I mogu da kažem da će odsustvom tvog prisustva naš skupovi znatno izgubiti na težini. :osmeh:
I ne zaboravi:
Magazin - Sve bi seke ljubile mornare spot
:kuler: :naughty:
Srecan put i mirno more!!! :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje: :mahanje:
@sawoodean
:a0181: za pesmu!!!
Ma videte ljudi da je gay sa bermudama!!! :a010: :a010: :a010:
Ajde ajde valjda ce neko odmotavati kabal sa broda :a0103:
Sretno prijatelji i da se brzo vrnes.
Tanker in big storm
Aaa, eee lipi moj... Ća da ti povedan... A,e... Kad je škuro more, kad je nevera brod je va portu va sikureci, ma ni brod delan da biva va portu... Triba izić, ee...
Ća, malo te zbanda zboka, zgorun, zdolu... Priliva, e... Zapriš se bokaporte i fineštrine ma sejno su ti vavik santine va makine i kanižele pune mora... Ma kako god pasarele i buškajine zarical, vavek ti rondaju po boku... Moreš ti šesnajs put se va gambuži konkordati sejno će ti se se šundrat... Ća god da delaš kogo će zijat na te: ''Miiiiićiiii!!! :a122: :a122: Ka de je fažol i kapula, vrrrraaaag te takovog zel... Ma vrag zel i tebe i sebe ća mi te je daaaaal... Pooorkaaa Madona... Santa trinita... :a122: Mižerija... :a122: Škifo... :d018: ''
Ća da ti velin još...? Slušaj barbu aš on zna ća dela. Ako ti veli da samo po cili dan delaš sa radacom i bujolon, a ća sad... Delaj... Ako ti čif veli da po cili dan rašketaš i piketaš da ti rit otpadne od buškajine, ća sad... Delaj - šoldi su šoldi. Nimoreš zajno bit timunjer.
Šoldi čuvaj pri sebi, aš sakakovi judi su na brodu. Znaš ća je nono vavik znal reć: ''Svašta z mone pride va ovaj svet ka ća sakakovi judi va brodu navigaju...'' Znaš ća san ti vavek ja povedal: ''Čuvaj se rošastih jud, aš znas da od sto rošastih :a024: :a024: nijedan dobar ni...'' Šoldi nimoj pred sakin vadit i nimoj da saki zna ća tij' va takuine i nimoj se va prvemu portu na kurbe zondulat. Ako i ideš na kurbe mićega prvo va ciradu pa va nju. Bog i Marija znaju ća je se va nju šlo... :uredu:
Ala sad... Hoj... Pazi na se i mirno more... I prinesi mi žileti iz Amerike kad se vrnjaš... Ala, kurijera samo ća ni... Ća mamu gjediš? Niiiimoj :d018: mi tu suze va očimi imet aš ti na moru mame ni... Ala, ala... Kurijera gre....
:a055: :a055: :a055: :kolce: :kolce: :kolce:
Putuj igumane i ne brini o manastiru! :a052:
Srećno!!! :oki:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
Želim ti mirno more i siguran povratak kući.... :uredu:
Mada... Ti neces biti na tankeru, nego na putnickom, pa to ne izgleda tako grozno... To ti je ovako... :whistling: :whistling:
Passenger Ship Smyril in bad weather
Odnosno ovako... :lazy: Lijepe zene... Komadi... Onaj tvoj zarazni osmjeh... Bakša samo kaplje... A curice, a bome i one starije udovice i svjeze rastavljene te naganjaju da se s tobom igraju popularne igre ''Cigo na venčanju'' pa da te stipaju za guzu i mjerkaju pišu preko šorca dok ti ljepe sarene novcanice po celu... Neke ih namirisu, jelte, svjezom i ... Ono... khm-khm... Uredenom i ono... Osisanom... Mačkicom, svjeze orosenom do te mjere da se broj telefona karminom napisanim razlije taman do nečitljivosti... Mada, nije to jer ne korise Meeeejbiiiiliiinnn, nego stari... Mašinice im vole turažu, a Boooog te pitaj kad su bile zadnji put na ikakvom servisu, a kamoooliii na prrrrravom :naughty: :zloca: temeljitom servisu... :s35: Tko zna kad im je netko malo šipku stavio i vadio da vidi ima li maziva odnosno da ga malo po prstima razmaze da vidi kakvo je...? Sta je...? Treba li sta...? :a050:
Istina i Bog, steta da ti ne volis takve spike, nego vise volis ovako krsne Primorce, Liburne.... Burom i zimom kaljene... Cuj, vjerujem da ima i takav brod... I vjerujem da se zove gejbot... :osmeh: :osmeh:
Mi, kako bi rekao Serz, Kvarnerijanci inace kad se more malo smiri zaigramo na briškulu i trešetu... Nesto kao ovo...
SHIPS IN STORM - INCREDIBLE VIDEO
Mada... To smo mi... Judi z Kvarnera... Neki za Kvarner vele da je i rasadnik čifova i kapoja... ma, ee, ni to od istine daleko... :a050: :a050:
Ja kad san jenom, bil va timunjeri ž timunjerom i sekondom, bas je bilo vakovo vrime, ni baš za panulat na orade i šanpjera, ma ni bilo ni za beštimat. i ja san prišal i prnesal kafe da ih malo va gvardiji vidin, kad dohaja jedan kuvertin i zija...''kaaapooo, kaaapooo.... Judi su doli, strah ih je, ni im dobro... Si se boje, ča da in velin...?''
A ja, onako, mišajuć cuker va kafe velin:'' A ća da in povedam... Su mogli doma bit'... Ća su tu šli ako se temeraju... ja tu moran bit, ka i vi aš nan je to delo i za to šoldi dobijemo... A oni... :a080: :a084: Oni daju šoldi da dojdu tu... Ća da in delan sad...? Ala, timunjer... Derivaj tri stupnja, ća ne vidiš kamo ti prova gre...''