-
Moja prva cetvorka
Nakon dosta godina mozganja, planiranja, kretanje u projekte i odustajanje od njih prelomio sam i resio da kupim sebi nesto sto ce mi najverovatnije oduzimati dosta slobodnog vremena u buducnosti :osmeh:
Iako ne toliko aktivno ipak pratim ovaj forum i naidjem u temi o oglasima link ka jednom zanimljivum GTL-u
http://www.kupiauto.com/auto3/oglasi...68877d4/114400
Iako na slikama nije delovao nesto preterano dobro privukle su me felne i cena. U pravom trenutku mi uleti neplanirana finansijska injekcija i ja resim da vidim o cemu se radi.
Moj prvi susret sa ovim GTLom je bio jos davne 2005
http://s4.postimage.org/148tmnq3o/Image_16.jpg
http://s4.postimage.org/14aajutwk/Image_17.jpg
Tako resimo drug i ja jedno posle podne da odemo da vidimo uzivo o cemu se radi.
Uzivo je izgledao jos gore nego na slikama, rdje ima gde kod da pogledas, a najvise je tamo gde se ne vidi. Motor nisam siguran u kakvom je stanju jer nije uspeo da upali :smile:
Jedino dobro na autu (mozda malo preterujem) su felne i gume. Fele su u solidnom stanju mada pitanje je koliko su krive, provericemo i to uskoro.
I tako je doslo vreme da se vidi za cenu, tu je na scenu dosao moj drug strucnjak za cenkanje i cena je oborena na 120 evra. Mozda bi uspeli jos da oborimo ali ne treba preterivati :whistling:
I tako je nakon 6 godina od kad sam ga prvi put video autic zavrsio kod mene :) :)
Jos uvek nisam stigao detaljno da ga pregledam, ali mislim da se nisam prevario sto sam ga uzeo :) ionako mi se nigde ne zuri :)
Za cetvorku imam velike planove, videcemo vremenom sta ce sve da se realizuje.
Za sada toliko, verovatno cu danas sutra da je izslikam malo detaljnije pa cu postaviti jos slika :mahanje: :mahanje:
-
Re: Moja prva cetvorka
Cudni su putevi vlasnika Cetvorki :osmeh:
Cestitam na kupovini :smile:
-
Odg: Moja prva cetvorka
Cestitke na sopingu, bas fino izgleda na prvi pogled, a felne su prva liga :)
-
Odlicno, sad samo polako, nadam se skidanju sa sasije :zloca: :too: :too:
-
Hvala, hvala :)
Skidanje sa sasije je pod obavezno, samo je pitanje kad.
Za pocetak ima par stvari koje bi hteo da odradim onako cisto provere radi. Vise informacija uskoro :)
-
Dobra kupovina,neki daju samo za felgice ovi novac.Da te služila,dugo. :a049:
-
Svaka cast na kupovini i puno strpljenja u sredjivanju!!!
-
Čestitamo ...neka je sa srećom..... :a055: :a055: :a055:
-
Cestitke druze Ivvane, drzimo fige za nastavak projekta, ako sta treba tuj smo :too:
-
Hahahahah!!! :a050: :a050: :a050: :a080: :a080: :a080: Ovaj Ivan neka se zove Ludi Ivan!!! :a050: :a050: :a050:
Ovaj tip je ludi od mene sto se tice shoppinga! :too: :too: Molim admine i modove da mu udare, kao u Velikom bratu imunitet na BANOVANJE ma sta radio po forumu!!! :too: :too: Kupiti auto na osnovi nostalgije... Na osnovi toga sto su mu felge lijepe, bez obzira sto je hrdav na sve strane i sto mu motor ni ne pali... :a080: :a080: Jos mu oboriti cijenu na 120 Eurokrema... :a0181: :a0181: :a0181:
Nemam rijeci... :a0103: :a0103: :a070: :a070: Lud si brate k'o pun sanatorij ludaka!!! :vidbudale:
Nadam se da ces mu priustiti jedan posteni servis... Ono od paljenja do remenja, ulja i svega... Pa provjere manzeta i trapova i to... Nemoj ga sad samo tociti i voziti pa kad jadan kad krepucne reci: ''Eto krs se pokvario... Ma nije frka isplatio se za te pare.''
Sta reci nego puno sretnih kilometara... :a055: :a055: