Меморијално окупљање " Чика Раша " 2011
Драги наши другари, као што знате ово је прво окупљање у 2011 години. Окупљање ће се одржати у суботу 16 априла или у недељу 17 априла у 10 часова на паркингу испред београдске ''АРЕНЕ''.Пошто доста чланова ради у суботу постављена је анкета на којој се гласа за суботу или недељу, па ће мо на основу тога одлучити који дан ће бити тачно. Молим Вас да у овој теми извршите пријаву за исто на следећи начин :
1. Број возила
2. број особа
http://img16.imageshack.us/img16/190...learena020.jpg
П.С. Људи који долазе из иностранства или из удаљених делова Србије и желе да преноће у Београду , нека нам се јаве на пм да би могли благовремено да организујемо смештај
Уколико неко има већ обезбеђен смештај ,нека нам то јави на пм.
Ових дана ће бити објављене и детаљније информације .
Поздрав до скорог виђења :a055:
Re: Меморијално окупљање " Чика Раша " 2011
1.doctor
2.2 osobe + nocenje
Termin mi nije bitan,pa ja sam doctor! :vidiga:
Đorđe Marjanović - Beograde
1. Renopel
2. 1 osoba tj. JA :naughty:
Za dan ne znam ni sam, jer ću tek 01.04. znati kada radim. Jbg, to ti je država. :s25: :s25: :s12:
Da li ću morati glumiti u filmu u okolici Arene? :naughty:
Citat:
16 tl kaže:
Da li ću morati glumiti u filmu u okolici Arene? :naughty:
Naravno da ćeš morati :osmeh: Pokaću ti i tačnu lokaciju događaja, a ti samo donesi kolače :smile:
http://www.njuz.net/parking-kod-aren...ja-u-beogradu/
:a055:
ako bude nedelja, dolazim, a ako bude subota nema sanse! broj osoba 1 ili 2. kad se sazna tacan dan, javicu se!
U toku sledece nedelje tacne informacije u vezi programa na skupu,inace odlican odziv za sada :dry: :a055:
delio ja vec pred NS kafu i kaFucino tako da ces morati da probash sa necim drugim :a010: