Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Auto je oduvan ima malo rupica na njemu ali to na nekim mestim prilicno oduvan za njegove godine jedine mane * Glavu sam si rasturio jer nije hteo upaliti tj izbacivao gorivo iz karburatora i izbledela boja* ostalo sve je of pod je ceo zamazan smolom prosle godine sam ga kupio prodajem ga u zameni za neki rotor a ako ga ne prodam bar cu imati pobednika vremena mislim da niko nema ovakog oduvanog sve jedno meni ostaje :osmeh: :osmeh: nekome kome treba neka se jaši na / 061-289-9-42 064-002-1-84 e-mail Ivana.Gigabity@hotmail.com Ivana Petrovac na Mlavi Branicevski Okrug .... POZZZZ :too: :too: :too: :too: :too:
U ovom postu u 5 reči je izmenjeno po jedno slovo, dva karatera su obrisana, a 4 su dodana. For jour pležr onli :s35:
Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za MOTOR od 125 pa gore
Alo policija sajta ? Mislim Serž....ajd' imaš posao :maul:
Re: Renault 4 TL 850 1978 Special Zamena za ROTOR od 125 pa gore
Pa ja dajem stator za njega, ofucan u nulu, malo razmočen ovih dana :a036:
Ček, ček....a jel' može čamac za motor ?
Sorry, malo :a0266: , ali se dalo :a010:
Pošto se bliži jesenja ravnodnevnica i ova tema će i onako biti :maul: zloupotrebiću svoja ovlaštenja i dozvoljavam svaku vrstu :a0266:-a ovde osim naravno uvreda i psovki. Dakle: kolega - češljaj! :a055: :kuler: :kolce:
Drugari ja sam napisao Motor neznam ko je ovo promenio :a122: :a122: :a122: :a122: NE zelim nikoga da vredjam tako da nemoj te ni vi !!!! :vidiga: :vidiga:
Citat:
Ilke kaže:
Drugari ja sam napisao Motor neznam ko je ovo promenio :a122: :a122: :a122: :a122: NE zelim nikoga da vredjam tako da nemoj te ni vi !!!! :vidiga: :vidiga:
Pa drugar, ovako: neznam kad si se predstavio, a forum redovno pratim, čak i previše kako kaže moja bolja 3/4, a nudiš Četvorku sa zamazanim podom il' menjaš za rotor. Nemoj se ljutiti, promenio je maltretator, a dobro si proš'o, u smislu, da te nije odma' izbacio u kantu za stvari koje ne služe više nikome i za ništa.
Zato, ako 'oćeš da pazaruješ, lepo napiši ko si i šta si (ako sam propustio :a0181:) zašto, kako, pošto i blablabla, da te barem upoznamo, jerbo ima tu nas svakakvih. Od :a014: pa :a058: te :lazy: do :a036: i pre nego ugrizemo za mamac, trebamo nešto znati, jel?
A da si nerealan sa cenom bez prikaza u fotkostilu Četvorke, što je, je. Nekorektno.
Zato ti lepo i dalje piši motor, a mi čemo ti nuditi stator za rotor i čamac za motor. Kapiš :zloca:?
Vređanje? Jedini koji je tu vređao si ti, jerbo ti jedini post oglas za prodaju. Pa nismo ti mi na forumu burza polovnih Četvorki, nego FAMILIJA ukapiraj ako možeš. Ako ne, ništa strašno, bilo je i gorih slučajeva :a010:
imam ja rotor sa miksera dogovoreno... :kolce:
ILKE!
Ovaj ooglas nije bas jasan :a014:
O kakvom se rotoru radi koliki napon kolika snaga.
Da li je na jednosmernu naizmenicnu,monofaznu ili trofaznu struju?
Pod ovakvim uslovima ne verujem da ce se neko javiti.
Naravno uvek ima onih sto vole da za..bavaju nove clanove koji se nisu predstavili kako nalazu pravila foruma.
Pogotovu je uvredljivo za sve ljubitelje ovog cenjenog vozila ,koji su clanovi ovog foruma ,da se njihov tj nas ljubimac menja za obican rotor.
Ilke zato ti savetujem da se lepo predstavis u rubrici
http://forum.renault4serbia.com/inde...board,5.0.html
pa ce ti mozda neko i pomoci da nadjes odgovarajuci rotor :mahanje:
Imam ja :a036: sve točkove namešteno, ima da pali, ako ne onda kantom benzina po njemu, bruji bbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrr, a ako je pored i mačka, onda ona zalaje WWWWWWWWWUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFF, pa sad to radilo il' ne radilo, ono ostaje u mom dvorištu, da imadem kanturinu sa crevko na'ladnjak da se ladi ko lizaljka sladoleda u letno doba iznad 35 stepeni gospod'na Celzujovega a ako neće da ladi, onda buuuuuuuuššššššššššššiiiiiiiii sine, buuuuuuuuuššššiiiiiiiii. Ko ja na putu :a036:
Ajmo, nemojmo ga totalno zažebati, 'oče čovek da proda neki krš. Djordje...........di si :a014: :hocemojos: