-
Renault 5 Mk I
Moj kum kupio 5icu, pa je sredjivao, ostale mu jos kocnice, to ne moze da resi. Glave mu prednje. Menjao je i creva, obradjivao diskove, sredjivao kljesta i klipove ali nista. Pa reko da probam ovde, jer vidim da Mirko ima takvu 5icu. Ako neko nesto zna neka kaze
-
Odg: Renault 5 Mk I
A glavni kočioni? :a014: Jel' ga malko čačkao? :a058: 'Oće i on da zeza! :siroma:
:mahanje:
-
-
Što se tiče kočnica moja 5ica je imala sličan problem i odrađeno je sve kompletno ali je i dalje blokirao.Ondak smo stavili novi glavni kočioni i sada fercera perfektno :too:
-
Ma kažem ti ja da zeza glavni! :siroma: Menjaj! :a080:
:mahanje:
-
Malko u Off :a0266: ali....
zamalo pre par godina da pazarim jedni peticu prve "evolucije", ali bila je Afričko tržište, bez grejanja. Uh kakav bi to heavy metal bio zimi.
-
ojha,ja se vozio zastavi 101 za africko,volan na desnoj strani.78 god,ali je bio dobar(koliko mu mogucnosti dozvoljavaju).i isto nema grejanje.
-
Sad si mi dao temu za razmišljanje :a014: Oblačim se i idem da vidim da nije to ovaj moj jer nisam probavo grejanje Odo i ja malo :a0266: ali :d018:
-
Bila je takva kao tvoja, samo u crvenoj boji. I to neka smeeeešna kinta, kao sad da daš nekih 100 jura za auto u extra stanju ijoš registrovan.
-
To zato što je bio crveni oni nemaju grejanje a ovi beli imaju :a084: