A kako ste se Vi proveli? :osmeh: :a055:
Printable View
A kako ste se Vi proveli? :osmeh: :a055:
Mi extra, a ti? :kuler: Pa šta reći, ovo mi je prvo okupljanje i verujem samo jedno u nizu :kolce: Sve je bilo vrh što bi rekli beograđani :a010: Video sam mnogo lepih rendžera al mi žao što nismo napravili neku grupnu sliku na parkingu mada nije ni bilo prilike jer smo bili nakaradno parkirani :kuler: I naravno upoznao sam mnogo dragih ljudi i sve vas ovom prilikom pozdravljam do sledećeg viđenja :mahanje:
Ja stigo,lokacija je bila ok,samo je nedelja i gomila Valjevaca napravila guzvu!I meni je krivo sto nije bilo grupne slike,nego je sve bilo razbacano!POZDRAV CELOJ EKIPI IZ VALJEVA!POZZ CHICA!
@Chica
Sledeći put nemoj da daš ložaču voljno pa neka podloži malo te kotlove da Gradac bude za lečke topliji da mož' da se obanjamo ki ljudi. Mi beograđani i ovi iz "Preka" svileni bre pa se zaledismo. Će podobijamo bronhitis i jeftiku svi do jedan... :a080: :a080: :a036: :a036:
Šala 1000%! Sve je bilo OK i lep ddogađaj, mada zbog paklene vrućine malo naporan. :oki:
Huh :smile: Stigli kuci bez problema, taman se htio javiti sinoc ali crkla linija :a026: Uglavnom jako lijepo druzenje, bilo je malo prevruce ali sve smo pobjedili... Rostilj je bio odlican uz sve cestitke rostilj majstorima :smile: Rijeka je bila odlicna za osvjezenje :smile:
Dosao kuci i gledam koliko sam presao jucer, 520km a u rezervoaru jos ima benzina. Nije ni bio pun do cepa kad sam krenuo pa vjerujem da nisam potrosio vise od 30 litara, matematika je jako jasna i jos jednom se pokazuje genijalnost ovog auta ali to vec znamo :smile:
Meni je bilo extra sto mogu i za Milenu potvrditi,dobra klopa + hladno pivo + brrrrrr reka :s35: :s35: :s35: :s35:
Pozdrav za celu ekipu,okuplanje je bilo jako lepo.Da nije bilo one vrucine verujem da bi bilo jos bolje.
I meni bilo extra jedino stvarno mnogo ubila ona vrucina :mahanje:
Као и Увек :too: Било је лепо дивна природа :a025: Добро стигли али уз температурни Удар :a026:
Но без обзира Феноменално :too: Хвала домаћину :too: :too: :too:
Поздрав Екипи јаки смо ко Ватерполисти :a055:
Т.Борка и Ц.Д. :mahanje:
Ajmo pusti slike :kuler: