-
top speed tl
svi mi koj imamo gtl falimo se kako nasi r4 idu 140-150 a neki i 160 ja sam imao tl i on je bio dosta jak vleceo ja dosta dobro ali nisam mogao videti najvecu brzinu jer zadni deo bio varen i nije bio dobro centriran vozio sam do neki 110 i onda ceo put mi je biomali setao sa jednu u drugu traku i morao da namalim
-
Re: top speed tl
:vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidiga:
Kakva stabilnost :naughty: :naughty: :naughty:
Salim se, :a055: :a055: :a055:
-
nije bio stabilan jer zadni deo bio varen od oko izato nie bio stabilan a i gume nisu bili bas ok
-
ma zezam se covece, znam, video sam sta si napisao, al ja malo tako volim da se sprdam jbg :fijufiju:
sorry za :a0266:
-
-
nit sam vozio tl nit gtla
al kolko sam cito ljudi pricaju ovdje po forumu da su brzine za oba primjerka otprilike iste.
gtl ima motorcic vece zapremine pa tako lakse postize tu brzinu, manje se dreci i lakse odrzava brzinu. Nisam vidjeo da je neko ikad napiso da mu je tl iso drasticno sporije od gtl, a procito sam podobar komad foruma. Ma sta komad, komadinu :)
-
Ista krajnja snaga, samo sto je kod tl-a nesto kraci menjac, i sto je zbog kubikaze i konstrukcije motora malo lenji kad kod njega sve fabricko :too: ali TL ima jednu prednost, neunistiv je :fijufiju:
-
Joca ima TL. A i ja sam ga vozio ranije. Samo je malo sporiji kad ubrzava, bučniji a i na uzbrdici nema tu silinu... :smile:
-
Ja sam vozio onaj crveni F6 a on ima 1108ccm motor ali mjenjac ima druge odnose, isto se drugacije vozi.
-
ja sm vozio tl ima drasticnu razliku u sve tamo gde tl moras prebaciti u 2 gtl idalje ide u 3 tl 80 - 110 mu treba 2 min provereno a gtl 13 sek i to kad sam bio sam u kola a kad ima 4tvoro u tl iznnad 100 je gotovo nemoguce mozda bi mogao ali mu treba 10km ravan pravac inace tl jako ubrzava do neki 80km/h ali kad prebacis u 4tu sve je gotovo tl u 3 najvise ide 95km/h ptovereno koliko i gtl u 2 brzinu