Re: Renault 5 Campus servis
TTD Renault 011/2439-656 prodavnica delova, oni ce ti po katalogu sve reci, da ne nagadjamo, a i povoljni su!
Hvala na brzom odgovoru :smile:
Mozes li da mi preporucis neku prodavnicu u Novom Sadu?
Reno Malkom. Futoska ulica preko puta jodne banje.
Autoprom. Temerinska pre nadvoznjaka (zelznickog).
Telefone imas negde na forumu.
raspitaj se po NSu, i ovde, posto TTD salje i pouzecem, moze ispasti jeftinije, a imaju i originala ili ih naruce po zelji :too:
Malcom : 021/ 6623-514
Reno,temerinska ulica:6611-321
Pozdrav svima. Presao sam sa R4 na R5. Uzeoi sam dobru peticu, ima plin, dobar motor, presao samo 120.000 medjutim nedavno mi se pojavio jedan problem. Povecala se potrosnja. Recimo u zimskim uslovima mi trosi vise od 13 litara benzina (gradska voznja) a plina trosi preko 20L. Isao sam kod majstora z\a plin, promenio uredjaj rasprskivac, ali dzabe, i dalje isto. Moze li neko da mi da savet? dali moze da bude do toga sto treba nastelovati paljenje (platina i sl) ili nastelovati ventile (usisni i izduvni) ili je problem do karburatora. Bas sam u problemu.
Heh toliko da ti trosi mora biti vise problema no pocni sa karburatorom, naravno ni stelovanje paljenja ti nece doneti nista lose to svakako treba da se radi nego ti imash sve simprome da ti se benzin negde prosipa :a050:
Proveri lajtunge koji vode gorivo iz rezervoara u karb...i ostalo gore navedeno...
Odg: Renault 5 Campus servis
pa mislim da je nemoguce da mu bash ne valjaju dovodi i za plin i za benzin...
nego lepo ...menjaj svecice,platine,kapu,ruku...presteluj ventile...promeni kablove....sve to jako utice na potrosnju...i ne zaboravi da spustis sauh :)
salim se malo...ali ako ti i malo ostane dignut sauh...potrosnja se drasticno povecava...naravno i kod tvrde noge na gasu...
sad ako si iz Bg-a ili Ns-a ( za Ns ne znam kakve su guzve ) moze da se desi da ako dosta stojis u mestu i zbog toga bude pojacana potrosnja...
i proveri da ti slucajno ne blokira neki tocak...onako malo samo je dovoljno da potrosnja skoci ko blesava....