Narode :a080: :a080: :a080: hvala vam sto ste dosli da se upoznamo, nakon ovoga krecu da kazem "obicna okupljanja". Nadam se da vam je bilo lepo! I naravno ako ima primedaba :a055:
Printable View
Narode :a080: :a080: :a080: hvala vam sto ste dosli da se upoznamo, nakon ovoga krecu da kazem "obicna okupljanja". Nadam se da vam je bilo lepo! I naravno ako ima primedaba :a055:
Blago Vama, mi smo menjali poluosovinu jutros. :a045:Citat:
Whitesnake kaže:
Ima li nekih fotografija? :smile:
И на првом месту у име клуба да вам се извинимо за, у најмању руку речено очајну и некоректну, :a080: услугу у ресторану, а слика ће наравно бити :too:
И још једном веееелико ХВАЛА нашем спонзору ТТД-у, који нам је и овај пут спремио вредне награде ХВАЛА :a0181:
http://img12.imageshack.us/img12/269...92149pm.th.jpg
Pamtite ljudi ono sto je lepo, a zaista ima sta da se pamti. Sada bar znamo gde necemo vise ici.... :a024: :a024: Meni je mnogo drago sto smo se okupili u tako velikom broju i sto smo se fino druzili. :a049: :a049: :oki: :oki: :a055:
Savrsen dan,savrsen vikend,hvala svima na strpljenju,Mocni :a0181: :a0181: :a0181: Hvala nasim sprecijalnim gostima sto su dosli da uvelicaju nase druzenje......do sledeceg vidjenja! :too: :too: :too: :too:
Da se i ja prijavim, u povratku nije bilo nikakvih problema, cak sam brze dosao nego do Beograda, usao u BiH i nasuo OMV 100 pa tek onda raspalio :kuler:
Ljudi izuzetno mi je drago sto sam bio na ovom okupljanju i upoznao vas, jako dobra ekipa, ako sam nekog preskocio ili "zanemario" shvatite me, bio sam preplavljen utiscima :smile: Nesto slika ce biti i od mene a od profica ocekujem one najbolje :smile:
Drugarski pozdrav :a034: :a055: :kolce:
Okupljanje je bilo pun pogodak(mob.telefoni Beogradjana su puni R4),sto se ne bih moglo reci za restoran(lokacija je ok)!Sledeci put predlazem da stolovi budu spojeni,radi boljeg upoznavanja novih i starih clanova!
Ce se potrudimo, zaista bi bilo bolje :a055:
Naravno! :a055:Veliki pozdrav za Savu od Bata Dubaka iz Kv!
Evo i ja da se javnem, čisto da kažem da sam oduševljen okupljanjem (sem onim restoranom u koji neću više ići). Drago mi je što sam upoznao neke nove članove i voleo bih da nam na sledećem rođendanu Četvorke bude i ostala ekipa iz BiH, CRO i SLO. Toliko od mene za sada! :a0181: