-
Tapacirung krova
E ovako, razmišljao sam da promenim tapacirung krova, e sad šta je bolje/pametnije/jeftinije?
-naći očuvan original pa ugraditi
-naći dobrog majstora pa skrojiti približno originalu (mislim na materijal ne dimenzije :vidbudale:)
-ili nešto treće tj odustati :a050:
Treba da stupim sa jednim čovekom u kontakt koji će mi srediti vozačevo sedište jer je dosta propalo, a imam i jednu varijantu za tapacirung krova ali traži 4000 din :d018: pa hoću da čujem vaše predloge pre nego što bilo šta preuzmem, da li da tražim dalje tj jeftnije jer mi je 4k puno, da li da krojim novi itd???
Ništa nije hitno jer čekam lepše vreme da prođu ovi mrazevi, sneg, kiša, čuda luda pa da krenem jednu po jednu stvar da rešavam. Ovo, farbanje, muzika itd.. :smile:
-
Re: Tapacirung krova
Shto se tapetarskih radova oko neba(krova) i sedishta,to nije komplikovano odraditi,barem sa danashnjim materijalima(eko koza,mebl shtofovi isl)
U mojoj 4-ci fabrichki je tvrdi krov,dakle imash varijantu da potrazish tvrdi krov i da se ne muchish,a mozesh ga ofarbati u koju boju zelish,a shto se tiche tapaciranja sedishta,evo ti broj telefona choveka koji ti to moze odraditi za vrlo jeftine pare, Ilic Mirko tel: 065/82 31 649,ulica nushiceva,Mladenovac... :a025:
-
Auuu di me nađe :kuler: Ja sam iz NSa, a i piše u potpisu, hvala u svakom slučaju :smile:
-
Ako ces da radish novi krov onda u obzir dolazi samo prava koza sve ostalo je uzaludno trosenje para (za mene) Ja cu to raditi sa krovom, sedistima tapacirunzima a bogami i kompletni pod ce u kozu sa gumama na cicak traku pa nek kosta sta kosta!!! :s35:
-
Meni je @plafon@ bio samo malo prljav (verovatno jer sam pušač)i malo poderan blizu gepeka...
Nikad ga nisam menjao...
-
Isto stanje je i kod mene, jedino što ja nisam pušač ali je zato prošli vlasnik kanda pušio za trojicu :a084: I sa prednje strane je "oronuo" i malo visi pa sve mislim da je najbolje zamenuti ga drugim/novim jer uzaludno je baćkati se ovim. Ako stignem postaviću koju sliku pa će vam sve biti jasno :kuler:
-
-
Nadji tvrdi i uzivaj, jos ga je montirati bar 50x lakse :a055: Znaci trazi cetvorke pre '85 na njima se mzoe naci tvrdi krov :mahanje:
-
Hvala na savetu, a od nedelje u potragu :a055: :mahanje:
-
Nisam nikad vidio tvrdi krov ???