Bilo je pitanje jel vam nekad smrzla sajba iznutra... e pa evo friskog dokaza od jutros :osmeh:
http://img140.imageshack.us/img140/5...009533rgx3.jpg
Slikano jutros oko 7.30h, nakon 10km voznje... bilo je -14 stepeni C.
Printable View
Bilo je pitanje jel vam nekad smrzla sajba iznutra... e pa evo friskog dokaza od jutros :osmeh:
http://img140.imageshack.us/img140/5...009533rgx3.jpg
Slikano jutros oko 7.30h, nakon 10km voznje... bilo je -14 stepeni C.
:a070: au!
Da li se ovo desilo uz potpuno ispravno grejanje i ventilaciju ili ti nesto ne funkcionise 100% ok?
Dešavalo se i meni da smrzne iznutra, ali čim upalim auto odmah se otkravi!
Tooo Johneee!!! :a0181: :a034:
Ja sam o tome znao pricati!!!
To je POBJEDNIK VREMENA!!!!
I ja sam ga znao voziti na deeebeeelo ispod -10... Usudio bi se reci i na -20!!!
Samo najjaci opstaju!!! :a049: :a049: :a049:
Тако буде и код мене у камијону ,али сам га ја пре...ао односно имам мали плински решо па га заложим и све се открави :too:
...nikad se ne predaju
Zato reši grejanje, proveri antifriz, ventilator u kabini da li vrti bez problema i kad upališ pobednika sam ce da otkravi stakla! :a025:
Meni pored 2 grejanja znaju da budu zaledjena stakla iz unutra...Dobro mi je glavno grejanje,lepo vrti,dobro greje i onda upalim jos ono dodatno i unutra bude 20-ak stepeni ako ne i vise ponekad ali stakla i dalje zaledjena... :s25:
Ovo smrzavanje se desilo u voznji... Sve je ispravno, antifriz, ventilator radi normalno, termostar radi... jednostavno je prehladno, pomoglo bi da se stavi karton na masku ali to je no go :smile: Sto se tice same sajbe, u lijevi dio ne duva bas direktno jer se vjerovatno malo poremetila plastika.
Znam te muke i na malo "većoj" temp od -20...Ali ja taj led sastružem,taj levo kao kod tebe.
A što no-no za karton? :a014: Ja ga imam ali nisam još stavio,iako je jutros u 7h bilo -8..
Pukla mi strugalica a nikako da nadjem neku kompaktnu, sve nesto ogromno :a0103: A karton, pa jednostavno mi je gadno kad vidim na maski karton, osjecao bi se kao odredjena skupina koja skuplja karton :osmeh: