PDA

Puna verzija : Како се скидају предња седишта?

nemawa
16.10.2008, 18:54
Просто питање, а компликовано скинути.... уствари нисам их ни скинуо.... нем појма како..... лакше раставити мотор него скинути седиште.... :new:

sawoodean
16.10.2008, 19:00
Svako se drzi na po cetiri vijka i skidas ih zajedno sa sinama, kad gurnes sediste skroz nazad videces prva dva vijka a istu akciju ponovi i za pozadi(nadam se da ti je jasno).
Zar to nema u onom haynes manualu sto si skoro kupio?
poz

Italijan
16.10.2008, 19:20
Da skroz je prosto ...kao sto rece sava....imaces mozda mali problemcic sa 2 srafa koja su do rucne...tj do onog dela gde su oni utikaci za pojas....ja sam skoro menjao moje...treba ti kljuc 10 i to po mogucstvu okasti...a bilo bi jos bolje ako imas gedoru...i za 10 min mozes da skines oba....javi sta si uradio

nemawa
16.10.2008, 20:15
Одлично..... ја мислио да се скидају са шина па се мучио........ овако ће бити брзо готово. Што се алата тиче скоро сам се поновио у меркуру са компетом гедона (велика и мала) и у комплету има и окасто-виласти (са једне стране виласти а друге окасти) кључеви од 6 до 19..... а гедора и милиметарке и цоловаче. И мале гедоре и кљешта..... ам све има.... Јавим сутра ако небуде кише.....
У Хајнесу нисам ни тражио..... У њему су посветили време механици, а лимарија јало слабо. Можда у сервисним упутствима, али мрско ми тражити..... овако је лакше...... :osmeh: