Puna verzija : Како се скидају предња седишта?
Просто питање, а компликовано скинути.... уствари нисам их ни скинуо.... нем појма како..... лакше раставити мотор него скинути седиште.... :new:
sawoodean
16.10.2008, 19:00
Svako se drzi na po cetiri vijka i skidas ih zajedno sa sinama, kad gurnes sediste skroz nazad videces prva dva vijka a istu akciju ponovi i za pozadi(nadam se da ti je jasno).
Zar to nema u onom haynes manualu sto si skoro kupio?
poz
Italijan
16.10.2008, 19:20
Da skroz je prosto ...kao sto rece sava....imaces mozda mali problemcic sa 2 srafa koja su do rucne...tj do onog dela gde su oni utikaci za pojas....ja sam skoro menjao moje...treba ti kljuc 10 i to po mogucstvu okasti...a bilo bi jos bolje ako imas gedoru...i za 10 min mozes da skines oba....javi sta si uradio
Одлично..... ја мислио да се скидају са шина па се мучио........ овако ће бити брзо готово. Што се алата тиче скоро сам се поновио у меркуру са компетом гедона (велика и мала) и у комплету има и окасто-виласти (са једне стране виласти а друге окасти) кључеви од 6 до 19..... а гедора и милиметарке и цоловаче. И мале гедоре и кљешта..... ам све има.... Јавим сутра ако небуде кише.....
У Хајнесу нисам ни тражио..... У њему су посветили време механици, а лимарија јало слабо. Можда у сервисним упутствима, али мрско ми тражити..... овако је лакше...... :osmeh: