Puna verzija : Vanredni tehnicki pregled
igorsnegi
14.10.2008, 13:55
Danas sam u Visnjickoj ulici u Bg od strane policije zaustavljen sa svojim Renoom 4 TL i poslat na vanredni tehnicki pregled.Automobil mi je bio ispravan,kocnice su O.K. i sve ostalo je ispravno.Rucnu kocnicu nisu povukli do kraja i naravno posto me je policija poslala,pisala mi je kaznu za neispravnu rucnu kocnicu koja savrseno funkcionise (nove sajle,paknovi novi napred i pozadi).Pisem ovaj post zato sto je pre mene bilo tri R4 a posle mene jos dva.Da li je danas dan za "lov" na ljude koji vole i voze R4?Da li neko ima ideju kome bih mogao da se obratim za pomoc u smislu da prijavim javasluk policije i ljudi na tehnickom pregledu.Zvao sam Generalni inspektorat policije i oni su mi rekli da rad tehnickog prtegleda nije u njihovoj nadleznosti.Ljudi,ogorcen sam!A nemocan! :a026: :a026: :a026:
San-Sale
14.10.2008, 14:02
Pa napiši žalbu po rešenju, tj. po kazni koju su ti uručili! :a014:
igorsnegi
14.10.2008, 17:25
Nije stiglo resenje vec priznanica kojom sam obavesten da sam napravio prekrsaj iz cl.226 st.1 tac.32 zobs-a i ici cu kod sudije za prekrsaje.To je u stvari ZAPISNIK O IZVRSENOJ KONTROLI UCESNIKA U SAOBRACAJU-VOZILA.Ne znam sta da radim.Uz to sam dobio i uplatnicu da uplatim vanredni tehnicki pregled vozila 1000 din.
Отиђи одмах сада у АМСС и нека ти ураде комплетан технички преглед и нека ти дају рачин који ћеш наравно да платиш. И са тиме иди код судије за прекршаје..... Ја бих тако радио.....
Italijan
14.10.2008, 18:11
ako ti je sve ispravno kao sto kazes...oni ce da snose troskove i vanrednog tehnickog i ovog sto si ti uradio....jesi bar zapisao broj tablica ili znacaka policajaca koji su te terali na vanredni
igorsnegi
14.10.2008, 19:44
Da,zapisao sam broj znacke policajca koji me je oterao na vanredni tehnicki.Otici cu sutra posto je vec kasno na tehnicki pregled i uzecu sve sto mi je potrebno za sudiju.Hvala na podrsci! :oki:
San-Sale
14.10.2008, 21:10
Samo napred, nedaj da te provociraju. SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!
Отиђи одмах сада у АМСС и нека ти ураде комплетан технички преглед и нека ти дају рачин који ћеш наравно да платиш. И са тиме иди код судије за прекршаје..... Ја бих тако радио.....
Dobar savet. Tako bih i ja uradio. Pa da vidimo onda čija je jača :maul:
Misliš da će upaliti?Ipak će proći jedan dan od jednog do drugog tehničkog...
Daj Bože da ti uspe :uredu:
Italijan
15.10.2008, 03:24
a osim toga da su na tehnickom znali da ne postoji ni jedan R4 kome radi savrseno rucna kad je u pokretu....znaci nije to jugo ili ne znam ni ja sta....ona kad auto stoji i kad je povuces mrtvo vezuje...ali u pokretu tesko da ce da uhvati....znaju to na tehnickom...nego se prave blesavi....
igorsnegi
15.10.2008, 08:47
a osim toga da su na tehnickom znali da ne postoji ni jedan R4 kome radi savrseno rucna kad je u pokretu....znaci nije to jugo ili ne znam ni ja sta....ona kad auto stoji i kad je povuces mrtvo vezuje...ali u pokretu tesko da ce da uhvati....znaju to na tehnickom...nego se prave blesavi....
U potpunosti se slazem.Mislim da sam ja sedeo za volanom da bi bilo sve o.k.Nisu je (rucnu kocnicu)povukli skroz do kraja i to je to.Tip koji je usao da proba rucnu nije znao gde se rucna nalazi. :osmeh: :osmeh: :osmeh:Stavljali su drvene klocne ispod zadnjih tockova,zbog cega to?Najvise bih voleo da prijavim rad tog tehnickog pregleda nekoj inspekciji ali nemam ideju gde bih mogao to da uradim.Garantovano imaju dil sa policijom. :d018:Nikada nemojte da vozite auto na tehnicki pregled u Visnjicku 57 firma se zove PTP SCREAM DOO.Admin,zalim ako sam narusio pravila ali sam ljut ibesan nevidjeno! :a026: :a026: :a026:
Провери у полоцији, али мислим да ЈЕДИНО АМСС ради ванредни технички и мислим да се он не плаћа када те полиција пошаље..... или је то кад ти ништа ненађу....
Italijan
15.10.2008, 16:56
placas ako nesto ne valja...a ako je sve ok onda ne placas nista....i mislim da ne smeju u neki privatni da te posalju nego u AMSS....znaci prijavi to...i idi pitaj u AMSS...ili pozovi...broj jr 987...pa se sve raspitaj...
igorsnegi
15.10.2008, 17:46
E ovako,stvar je sledeca:Na vanredni tehnicki pregled moze da te posalje policija na BILO KOJI TEHNICKI PREGLED,prvi najblizi,provereno i u policiji i u AMSS.Znaci,ako te oni posalju i nadju da ti automobil nije tehnicki ispravan,placas 1000 din tehnicki pregled,i ides kod sudije za prekrsaje a kazna je od 2000 pa na dalje u zavisnosti sta ti nije ispravno.U mom slucaju,automobil je bio ispravan ali radnik tehnickog pregleda nije povukao rucicu rucne kocnice do kraja i zato auto nije imapo rucnu kocnicu.Moje pravo je da tuzim njega i tehnicki pregled privatno i da se zalim inspekciji rada.Iskreno,u nasoj drzavi i nasoj administraciji se nista ne zna tako da nemam vremena a ni zivaca da ispravljam krivu Drinu.Platicu 1000 din.vanredni tehnicki pregled a kada budem isao kod sudije za prekrsaje reci cu istinu pa neka me "odere" koliko hoce!Drzava je drzava a kao sto kaze nas narod shukat sa rogatim ne mozhe!!! :kolce:Idemo dalje,neka je zivota i zdravlja a drzava neka udara po nama siromasima,uvek je tako i bilo! :siroma: :siroma: :siroma:A ja cu biti srecan i veseo :kuler:!
Hvala svim ljudima na podrsci.Zelim da se nikom od vas nesto slicno ne desi!Jako je ruzan osecaj kada te optuzuju da si kriv a nisi :a026:.A nemocan si... ???
San-Sale
15.10.2008, 18:04
Najjači samo opstaju, nikad se ne predaju ... :a025: :smile:
milosbeli
17.10.2008, 12:57
samo jednu stvar da znate ima pravo da te poslje na vanredni tehnicki ali samo ako u krugu od 3km ima tehnicki pregled, preko toga nema pravo.