Puna verzija : 3 Renault road show Slavonski Brod 7- 8 6
Nadam se da će za razliku od prošle godine ipak netko doći od Vas.
Vremena se ima dosta za dogovor,dolazak bi bio zajedno sa ekipom Renault Klub Srbija,znači čoporativno.
Za sve vrste informacija,morati će te pričekati još par dana iako je sve uglavnom dogovoreno i riješeno.
Vazi dogovoricemo se :too:
John Doe
10.04.2008, 14:13
Slavonski Brod nije ni meni daleko, hmmm...
ovaaj... a kol'ko ima od beograda do slavonskog broda?
Boba-No1
10.04.2008, 21:16
200 i nešta
Whitesnake
10.04.2008, 22:41
Ja sam mislio vise, pa to bi mogli da se izdogovaramo,samo ne mogu nas stici ovi ostali renault i :a080:
cybertel
11.04.2008, 00:01
pa moze...tu smo da se dogovorimo!
Italijan
11.04.2008, 02:44
i jos kad bi bil sreda :D ih ko bog bi bilo :D hehehe :naughty: :naughty:
Znam da su svima financije u pitanju,dogovorite se da si popunite automobile, nigdje ne piše da mora svatko doći sa svojim.BG-SB 180 km.
O ovome moram da razmislim :naughty: Vranje-Slavonski Brod,pa Slavonski Brod-Vranje,a pa ovo je vec izazov, ali druzenje druzenje sa najboljom ekipom.Moracu da razmislim.
400km? pa to je sica... ja sam za 2500 dinara (oko 25l) presao 430 km (350 km auto putem brzinom od oko 110-120kmph, ostatak po gradu)...
99.9% mozete racunati na mene da idem kolima... :s35: :vidbudale:
Nemoj mi to 120 molim te :naughty: :a084: :a084:
Također bi trebao neke informacije koliko bi otprilike ljudi noćilo.znači, morao bih znati malo unaprijed, bar od onih 100 postotnih koji dolaze.Zato molim da si to uzmete u razmatranje i u nekom periodu od 15-20 dana dobijem konkre(ve)tne odgovore. :a0267: :party: :hocemojos:
Drugari rendzeri da li neko ozbiljno razmislja da ide :a014: ako ima takvih ajde da se dogovaramo pa kao sta rece 16tl da nas se napakuje vise u jedna kola da nas izadje jeftinije,inace ja bih ostao oba dana.
:mahanje: :mahanje:
Whitesnake
13.04.2008, 21:03
Jel obezbedjen parking (sa obezbedjenjem) :a014:
btw, za odlazak u hrvatsku su potrebni pasos i medjunarodna vozacka? il' se moze uci i sa licnom kartom i "obicnom" vozackom...?
И пасош и међународна :s12:
NebojsaR4
14.04.2008, 01:00
dooc , sta ti je, do pre neku godinu je trebala viza :osmeh:
NebojsaR4
14.04.2008, 02:11
@16tl
Mislim da bi ipak trebao nesto vise da napises o ovome okupljanju, kad gde kako s kim s cim, zatim koliko para, neka satnica, ko ce biti gosti, mislim da nije lose malo oficijalno to sve, mozda postavis slike s predhodnog okupljanja da vidimo , posto ja npr ne mogu da napisem nista jer ne znam ni ko je ekipa ni koliko para ni koliko cemo sedeti tamo i to, vec samo"e, dodjite :smile:", verujem da i ostali ljudi nemaju jasnu sliku svega toga, zato mislim da ne mozemo da ti pruzimo bilo kakve povratne informacije.
(Svakako mislim da ne bi lose bilo ukoliko te informacije budu povoljne da zaista dojdemo na nivou kluba a ne samo kao individualno.)
Poziv je bio upućen i prošle godine, ako se tko sjeća, ali nije bilo zainteresiranih.
http://forum.renaultklub.org/index.php?topic=338.0
ovdje su slike od proišle godine, mislim da trebate biti logirani da bi ih vidjeli.Ostatak slika imate i na RKBiH, pod nazivom
http://www.bhrenaultclub.com/forum/viewtopic.php?t=1020&start=135
-isto se logirajte, pa gledajte.
Program je ovaj
http://i27.tinypic.com/2vb5vg9.jpg
Upad je otprilike 15-20 eura, zavisno kolika se ekipa složi,planirano na prošlogodišnjih 130 ljudi makar 50 posto više, što ne znači da će biti.Ono na što bi išli i idemo je da od sponzora izvučemo nešto love za noćenje gostiju, znači vas,uz neko simbolično plaćanje od 5 eura, u zavisnosti od količine donacija.To bih tek mogao reći decidirano 7 dana prije samoga iventa.
Znači upad pokriva -jedi i pij koliko možeš uz glazbu.Znači roštiljada, krmenadle, roštilj kobasice, možda uz sve to grah-pasulj, i naravno točeno pivo.
Ono što bi vi trebali je, da se dogovorite sa kolegama iz Renault Kluba Srbije da kolektivno dođete, da Vas se može tako i dočekati, grupno, s time što oni već sve znaju gdje je to i kako je bilo prošle godine.
Ekipa je dobra,politika nas ne zanima,i po tom pitanju svima bi trebalo biti sve jasno.
Očekujemo i naravno slovensku ekipu.
Samo mjesto je strogo zaštićeni prirodni krajolik, Sovsko jezero, divno mjesto na 335 m nadmorske visine.Nema komančerosa.Ove godine je riješeno i noćenje u šatorima, za one koji to žele.Naravno na samome mjestu, sa vašim šatorima.
Pošto je portal RKluba Hrvatska još uvijek u upgrade-u, za jedno sedam dana biti će i zvanična objava, ali pošto smo mi iz Broda ipak glavni, morali bi unaprijed znati neke stvari zato i idemo ovako da ispipamo teren.
Slobodno me pitajte sve što Vas zanima.
Pasoši- da, lična ne.
Pasoši moraju biti ne od Yugoslavije , nego od Srbije kao i vozačke, ne Juga, nego Srbija,iako mogu ovi naši to progledati kroz prste (mislim na vozačke).
Imate cestarinu od Lipovca do Broda nekih 50 kuna ili 8 eura, u jednom smjeru.
http://kornjace.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=29
-evo i nekih dodatnih slika na stranicama naše udruge, kao i popretni text o cijelom mjestu.
Ja moram da vadim novi pasos, isteko mi stari odavnoooooooo :uredu:, inace uvek sam za :a034:
Meni je ovo stvarno izazovno dalek put, ako se uzme da zivim U Bosanskom Brodu :a010: :osmeh:
Zao mi je stvarno ali danas sam saznao da ce mi pasos biti gotov tek polovinom maja,valjda zbog ovih promena silnih nam drzava :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122:
Zao mi je stvarno ali danas sam saznao da ce mi pasos biti gotov tek polovinom maja,valjda zbog ovih promena silnih nam drzava :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122: :a122:
I, okupljanje je 7 6, dakle, nešto si fulao.
A 7.6 sto sam se ja prebacio auuuuuuu :s35:
NebojsaR4
16.04.2008, 13:51
ja cu nazalost imati tada nastavu tako da ne mogu da dodjem. jbg....
Dakle ovako,stavljena je službena objava na forum http://www.renault-klub.hr/forum/index.php?showtopic=21332 .
Imate kompletan plan i program zbivanja.Situaciju oko noćenja direktno riješavate samnom.
Susret neće biti odgođen u slučaju kiše.
Poštovani članovi kluba, članovi foruma i svi ostali
otvaramo prijave za 3. Slavonsko-brodski Renault Road Show
Slavonski Brod - Sovsko jezero 07. - 08.06.2008
-------------------------------------------------------------------------------------
...:::PLAN DOGAĐANJA:::...
Program 7.6.2008. subota
09.30 Dolazak i skupljanje grupa iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Sjeverne, Južne i Središnje Hrvatske
(kod benzinske pumpe "ZOVKO" na izlazu "Sl. Brod - Zapad" s autoceste)
10.00 Odlazak na Sovsko jezero
11.00 Skupljanje ekipe iz Istočne Hrvatske, te Srbije.
12.30 Natjecanje “Best Audio...”
13.30 Natjecanje “Best Styling...”
14.00 Roštiljada - ručak
15.00 Dva sata otvorenih vrata /razgledavanje vozila i skupno slikanje/
17.00 Takmičenje u potezanju konopa
18.00 Dodjela nagrada i priznanja
19.00 *Odlazak u Slavonski Brod na noćenje
* Samo za one koji imaju organizirano noćenje
Na samom jezeru u toku dana zabavljat će nas Tamburaški sastav "Zora"
Na susretu ce biti i gosti iz raznih Oldtimer klubova sa svojim raritetnim vozilima.
Biti će dodijeljeno priznanje najstarijem autu na susretu kao i autu s najviše kilometara.
Program 8.6.2008. nedjelja
11.00 **Fotografiranje zajedničkih slika članova kluba i foruma, te vozila u prostoru Festunga
11.00 **Organizirani odlazak članova obitelji i njihove djece u Zoo vrt Obitelji Milec
13.00 **Ručak na otvorenom - čorbanac (30 Kn)
15.00 Odlazak gostiju
** ukoliko bude zainteresiranih
--------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::CIJENA ULAZA I MOGUĆNOST NOČENJA:::....
Cijena ulaza: 100 Kn po osobi ( djeca do 10 godina besplatno) - po sistemu jedi i pij koliko možeš
Postoji i mogućnost noćenja a cijena istog bi bila oko 130 Kn po osobi - članovi kluba će imati popust cca 50%
Noćenje se također plaća unaprijed zajedno s ulaznicom.
Važno je naglasiti da postoji i mogućnost kampiranja tj. noćenja na samom jezeru.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::UPLATE ULAZNICA:::...
Kako je prijašnjih godina bilo izvjesnih problema s prijavama i (ne)dolascima na susret,
ove godine će se ulaznice plaćati unaprijed na račun:
Damir Udovičić
Žiro račun: 4124003-1011111116
Poziv na broj 32-70-00600-7
banka Brod d.d., Slavonski Brod
Zatvaranje prijava je 31.05.2008. do kada treba izvršiti i uplatu ulaznica.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::VAŽNO:::...
Kako je skup dogovoren s PU Slavonski brod cijeli događaj će biti praćen od strane policije,
i na lokalnim cestama će biti povećan broj patrola stoga molimo sve koji misle doći na skup
da imaju uredno registrirana vozila jer će se na samom ulazu na prostor događanja vršiti
kontrola od strane redara i sva vozila koja nisu registrirana neće biti puštena na susret. Isto
tako na skupu će biti nazočna policijska patrola.
Kako će se do mjesta susreta voziti u koloni koja će imati policijsku pratnju, molimo
sve vozače da se pridržavaju prometnih pravila i propisa kako bi se izbjegle moguće
neugodnosti.
Oni koji su bili prošle godine znaju da je Sovsko jezero službeno Zaštićeni krajolik
a i na susretu će biti male djece te iz navedenih razloga molimo da na samom jezeru nema divljanja
i da se slijede sve upute redara.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::NATJECANJA:::...
Ukoliko ima zainteresiranih za gore navedena natjecanja molimo da u prijavnici naznače u kojem takmičenju će učestvovati.
Pravila natjecanja i sastav žirija biti će objavljeni uskoro.
Što se takmičenja u povlačenju užeta tiče predvidjeli smo takmičenja tipa Clio Vs Megane, Diesel Vs Benzin,
Atmosferci Vs Turbaci i tome sl. pa molimo da se prijavite u što većem broju kako bi mogli odrediti ekipe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::PRIJAVE:::...
Prijavnicu možete skinuti ovdje i popunjenu možete snimiti i poslati na
e-mail sovsko2008@gmail.com. Tek kada uplata sjedne na račun bit ćete stavljeni na popis gostiju.
Podružnica Slavonski Brod & Renault klub Hrvatska
Meni susreta:
1)roštilj-vratna krmenadla
-roštilj kobasica
-bosanski ćevapi i kajmak (u režiji ekipe iz BiH)
2)pečenka-sa ražnja direktno na Vaš tanjur
3)grah na slavonski način
4)ožujsko pivo
5)coccta
6)orangina
7)studenac
8)nesica
Predviđeno je i jahanje.
Oni koji ne uplate putem navedenog postupka (iz raznoraznih razloga), mogu uplatiti i na samome mjestu okupljanja.
Zainteresirani za noćenje moraju se izjasniti odmah zbog pogođene cijene noćenja.Imamo 55 mjesta, tj, kreveta. www.prenociste-antonio.hr
Lokacija je uzdvojena sa zatvorenim parkiralištem.
Zaintereserani za ručak u nedjelju (čorbanac 30 kn)moraju to naznačiti.
Neb_Mes_Ur_Mau
24.04.2008, 13:48
E ovo ja zovem plan, raspored, program i organizacija na nivou...
Pocnimo da ucimo od susjeda....
da, svaka cast na organizaciji, tako nesto se retko vidja u nasim krajevima... :a0181:
Važno je naglasiti da postoji i mogućnost kampiranja tj. noćenja na samom jezeru.
pretpostavljam da se nocenje na jezeru ne placa? :siroma:
ako je tako, troskovi se drasticno smanjuju i sansa za moj dolazak skace sa 50% na 75%... :vidbudale:
Naznačeno je da je noćenje za inozemne ekipe 5 eura.
Dolke se došlo u eventualnim razmatranjima za dolazak?
Ima li uopće kvoruma, zainteresiranih i slično?
ja sam i dalje zainteresovan ali izgleda da se drugarima slabo nesto ide :s25:
takodje... ukoliko me finansije ne sprece, dolazim... :)
Ovako ćemo riješiti,računam na smještaj za oko 5 ljudi, ako griješim, molim da me se ispravi.
NebojsaR4
07.05.2008, 12:46
Od sada, neka se samo izjazne ljudi koji idu, i neka postuju ovde da 16tl moze lepo da vidi i eto.
Ja jos nisam siguran :a080:
dečki,bliži se datum,ima li zainteresiranih??
Dakle momci, znači nitko ne dolazi u goste?? :s25: :a045:
Whitesnake
04.06.2008, 23:34
Nema ljutnje, izgleda tako. Cene benzina su nas dokrajcile :s25: